Optimaliseer,  globaliseer, accelereer

Experience

Garandeer de beste ervaring voor jouw eindgebruiker. We maken je bedrijfsapplicaties betrouwbaarder, sneller en reactiever dan ooit tevoren. APM’s, CDN’s, sales funnels, performance & AI monitoring zijn onze middelen om dit doel te bereiken. Tweaks en fixes door ons team maken het voor jouw team comfortabel en efficiënt werken.

Met Evolane als je partner in digitale evolutie, kun je rekenen op een verbeterde ervaring, niet alleen voor je klanten maar ook voor de operationele werking van je organisatie. Samen werken we aan een toekomst waarin technologie je bedrijf vooruit helpt, je doelen binnen handbereik brengt, en waarin elke interactie telt. Laten we samen deze reis beginnen! Slechts hulp nodig bij een kortlopend project? Of verkies je een langdurig partnership? Geen probleem. Ons team staat voor je klaar!

Performantie Evolane
Over de hele stack heen

Digitale ketenmonitoring

Krijg digitale inzichten, verbeter de veerkracht van jouw bedrijf  en optimaliseer klantenervaringen voor een optimale experience

Cloud & Infrastructure

Cloud & Infrastructure Monitoring is een strategie voor het waarborgen van een robuuste IT-infrastructuur. Ons monitoringsplatform bundelt al jouw gegevens en bevat grenzeloze observatiemogelijkheden, zowel in de Cloud als in een hybride omgeving. Het stelt je in staat om incidenten snel op te sporen en verzekert tegelijkertijd productiviteit en een verbeterde experience voor je team. Bovendien biedt het schaalbaarheid, essentieel voor de groei en ontwikkeling van je organisatie.

Application Performance Monitoring

APM is een proces dat de prestaties en functionaliteit van je softwareapplicaties bewaakt door real-time data te verzamelen over de werking ervan. Het identificeert knelpunten en fouten, waardoor je snel kan reageren op fouten. Dit draagt bij aan de optimalisatie van de user experience. Door APM toe te passen op zowel eenvoudige als complexe IT-omgevingen, worden bedrijfskritische applicaties niet alleen efficiënt en betrouwbaar, maar verbetert ook de algemene IT-operatie, wat essentieel is voor een naadloze digitale ervaring.

Log Monitoring

Met Log Monitoring verzamel, analyseer en beheer je logbestanden van jouw computersystemen, netwerken en applicaties. Deze aanpak is essentieel om proactief problemen, beveiligingsrisico’s en systeemfouten te identificeren en voorkomen. Door een diepgaande analyse van jouw loggegevens, kun je tijdig ingrijpen. Dit resulteert in een efficiënter en veiliger beheer van jouw IT-systemen, waardoor je de controle behoudt en risico’s minimaliseert.

User Experience

We zetten jouw klanten op de eerste plaats. Door snelle website- en appprestaties, toveren we jouw eindgebruikers moeiteloos om in tevreden en trouwe bezoekers. Met Real User Monitoring analyseren we transacties om te pinpointen waar zaken exact mislopen. Dit doen we door stack traces, JavaScript-foutmeldingen en gebruikershandelingen te monitoren.

Business Monitoring

Meten is weten! Bij business monitoring draait alles om het verbeteren van je bedrijfsprestaties door het gebruik van data-analyses. We verzamelen en analyseren data uit alle lagen van je organisatie om je een helder inzicht te geven in je bedrijfsvoering. Dit proces helpt niet alleen bij het efficiënt verwerken van grote datavolumes, maar fungeert ook als een strategisch kompas op weg naar de optimale conversie.

Security Monitoring

Security monitoring is jouw schild tegen cyberdreigingen. We speuren continu naar kwetsbaarheden over alle lagen van je applicaties, analyseren logboeken voor ongewone activiteiten en zorgen voor naleving van regelgeving. Onze real-time monitoring en geïntegreerde beveiligingstools garanderen snelle incidentrespons en proactieve bescherming. Zo minimaliseren we risico’s en houden we jouw netwerk veilig en betrouwbaar.

Voor de digitale groei van jouw bedrijf

Digitale Experience & Acceleration

Verbreed en versnel je digitale bereik, terwijl je applicaties en API’s optimaal functioneren

Content Delivery Network (CDN)

In onze dynamische, snel veranderende digitale wereld, is het vaak een uitdaging om fantastische streaming-ervaringen te leveren aan een groot publiek. Met onze CDN-oplossing breng je je business in één netwerksprongetje tot bij 95% van alle internetgebruikers met een 100% beschikbaarheidsgarantie. Zo breng je je online ervaringen op een betrouwbare manier dichterbij je doelpubliek via elk toestel.

Edge Computing

Edge Computing transformeert de manier waarop gegevens worden verwerkt en geleverd, door je code aan de rand van het internet te plaatsen. Met deze strategie breng je applicaties en diensten dichter bij eindgebruikers, wat resulteert in significant lagere latentie en verbeterde prestaties. Deze betrouwbare en schaalbare aanpak verhoogt de snelheid en veiligheid, waardoor je applicaties niet alleen efficiënter maar ook gebruiksvriendelijker worden.

Waiting Room

Virtuele wachtkamers bieden een effectieve oplossing voor het beheren van piekverkeer op je websites en applicaties. Ze fungeren als een vangnet tegen overbelasting en garanderen soepele prestaties, zelfs tijdens drukke periodes. Door bezoekers in een georganiseerde wachtrij te plaatsen, waarborgen ze eerlijke toegang en continue beschikbaarheid van bedrijfsapplicaties.

Media Delivery

Media delivery is een technologie die geweldige streamingervaringen levert aan een breed publiek, op elk toestel. Deze methode zorgt voor de snelle en betrouwbare verspreiding van digitale inhoud, zoals video’s en muziek, waardoor gebruikers ongeacht hun locatie of apparaat een naadloze kijkervaring krijgen. Door de content dicht bij de eindgebruiker te plaatsen, worden snelle laadtijden gegarandeerd en de streamingkwaliteit verhoogd. Dit alles is cruciaal om aan de verwachtingen van het publiek te voldoen.

Continue procesoptimalisatie

DevOps

Breng kwalitatieve software development, uitmuntende operations projecten en kwaliteitscontrole samen

Automation

Als je een DevOps-specialist nodig hebt, staan wij klaar om je team te ondersteunen. Wij zijn experts in het versterken van communicatie, samenwerking en integratie, essentieel voor DevOps. Met grondige kennis van tools zoals Bitbucket, SourceTree en Keptn, zijn we in staat om jouw IT-processen naar een hoger niveau te tillen.

Process

Door gestroomlijnde communicatie en samenwerking te combineren met geavanceerde incidentmanagement-oplossingen, versnellen we planning en probleemoplossing. Dit leidt tot goed georganiseerde teams, waar snelle respons en effectieve kennisdeling cruciaal zijn. Onze aanpak omvat digitale werkruimtes en best-practice templates, die fundamenteel zijn voor een vlotte aanpassing aan onverwachte situaties. Deze methodiek resulteert in een gestructureerd proces dat niet alleen de workflow verbetert, maar ook de reactiesnelheid aanzienlijk verhoogt.

Application Testing

In application testing controleren we de functionaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van webapplicaties door middel van iteratieve en continue tests. We checken de compatibiliteit, identificeren en lossen specifieke fouten op, zoals niet-werkende schermen of foutmeldingen, met behulp van handmatige en semi-automatische tests. Dit garandeert een soepele werking van zowel de front- als back-end, wat resulteert in een naadloze en intuïtieve gebruikerservaring.