Gremlin

Met het meest uitgebreide Chaos Engineering platform op de markt, helpt Gremlin bedrijven over de hele wereld om de weerbaarheid van hun steeds complexer wordende omgevingen te testen. Zo wil het onbeschikbaarheden of ‘down time’ en negatieve gebruikerservaringen drastisch verminderen. Bekijk hier hoe ze deze mooie woorden omzetten in de praktijk!

Een weerbare, betrouwbare IT omgeving

Ontdek hoe Gremlin jouw organisatie veerkracht kan bieden

Toenemende complexiteit

IT-landschappen en toepassingen worden steeds complexer. Het gebruik van microservices en de omarming van cloud technologieën zorgen er, naast andere evoluties, voor dat IT-omgevingen en applicaties er momenteel helemaal anders uitzien dan pakweg 10 jaar geleden. Dit vraagt ook een aanpassing aan de bestaande teststrategie.

Evoluerende teststrategie

Waar vroeger de nadruk lag op het testen van de applicatie zelf moeten er nu bijkomende aspecten getest worden om een optimale werking te garanderen. Evolane helpt bedrijven om via het Gremlin platform afhankelijkheden binnen applicaties, maatvoering en schaalbaarheid van resources en veel meer te testen. Jouw IT omgeving, nog betrouwbaarder!

Gecontroleerde chaos

Het platform van Gremlin stelt bedrijven in staat om op een gecontroleerde manier chaos experimenten uit te voeren om pro-actief real-world bedreigingen te simuleren. Aan de hand van individuele aanvallen, scenario’s en GameDays kan de impact op de applicaties uitvoerig getest worden. Via dashboards kunnen de resultaten geconsulteerd worden en is er steeds traceability van de uitgevoerde experimenten.

Gremlin Attack Library

Het meest uitgebreide Chaos Engineering platform op de markt

  • Ruim aanbod van Chaos experimenten in 3 categoriën: Resource, Status en Netwerk.
  • Scenario’s bundelen verschillende experimenten om zo real-world gebeurtenissen te simuleren.
  • Experimenten worden snel stopgezet bij problemen.
  • Mogelijkheid om terug te keren naar de stabiele status, indien nodig.
  • GameDay faciliteiten om binnen bepaalde tijdspanne te focussen op specifieke Chaos experiments
  • Uitgebreide automatische service detectie om snel specifieke services en afhankelijkheden te testen.
  • Voorkom klantenverlies door een slechte gebruikerservaring of storingen.

Reseller Partnership

Globale technologie, lokale expertise

Het intuïtieve Chaos Engineering platform van Gremlin wordt ondersteund door Evolane’s ongeëvenaarde klantenservice, analyses en expertise. Onze volledig Gremlin-gecertifieerde medewerkers integreren Chaos Engineering in de dagelijkse werking van jouw bedrijf. Complexere vraagstukken? Voor bijkomende ondersteuning kunnen we dankzij ons partnership steeds terugvallen op het technische team van Gremlin.

Ontdek onze blogs

Breaking the Ransomware Kill Chain

Breaking the Ransomware Kill Chain

Tijdens Cybersec Europe 2023De dreiging van ransomware-aanvallen kent een ongeziene piek. In 2022 kreeg de helft van alle organisaties te maken met een aanval van deze categorie. Voor de helft van hen kwam dit als een totale verrassing, omdat zij ervan overtuigd waren...

Lees meer
Dynatrace Introduceert AutomationEngine

Dynatrace Introduceert AutomationEngine

op Perform 2023 in Las VegasTijdens de Cloud Observability Conferentie “Perform 2023”, georganiseerd door onze partner Dynatrace, was het thema dit jaar “IT-automatisering”. Dynatrace heeft er een reeks platformverbeteringen aangekondigd die heel wat...

Lees meer
A Day In The Life Of …

A Day In The Life Of …

onze Test Analist MarloesBenieuwd naar de werking van Evolane? Interesse in een job in ons team? Marloes gidst je doorheen haar dag als Test Analist bij Evolane. Want wie is er beter geplaatst om jou over deze werkplek te vertellen, dan één van je potentieel...

Lees meer