Optimaliseer,  globaliseer, accelereer

Performantie

Garandeer de beste ervaring voor jouw eindgebruiker. We maken je bedrijfsapplicaties betrouwbaarder, sneller en reactiever dan ooit tevoren. APM’s, CDN’s, sales funnels, performance & AI monitoring zijn onze middelen om dit doel te bereiken. Tweaks en fixes door ons team maken het voor jouw team comfortabel en efficiënt werken. Slechts hulp nodig bij een kortlopend project? Of verkies je een langdurig partnership? Geen probleem. Ons team staat voor je klaar!

Performantie Evolane
Over de hele stack heen

Monitoring & Observability

Krijg digitale inzichten, verbeter de veerkracht van jouw bedrijf  en optimaliseer klantenervaringen voor een optimale performantie

Cloud & Infrastructure

Eerst observeren, dan manoeuvreren. Ons monitoringsplatform bundelt al jouw gegevens en bevat grenzeloze observatiemogelijkheden, zowel in de Cloud als in een hybride omgeving. Auto-discovery van hosts, VM’s, containers, netwerken, apparaten, logs en events: het zijn slechts enkele voorbeelden. Via het platform kunnen incidenten snel opgevolgd worden. Productiviteit en performantie voor je team en schaalbaarheid voor je organisatie gegarandeerd!

Application Monitoring

Ben jij het switchen tussen tal van tools ook beu? Wij helpen je door middel van één oplossing die voor zowel het monitoren van je applicaties, performantie en infrastructuur als voor AIOps zorgt. Dankzij dynamische microservices, high fidelity data voor elke transactie en hybride supportdiensten als hoofdingrediënt van je monitoringstrategie, voorzie je elk team van de juiste antwoorden.  

Customer Experience

Jouw klanten staan voorop. Dankzij prachtige HD-kwaliteit, een optimale snelheid van jouw website en apps, visuals en state-of-the-art media services, toveren we jouw eindgebruikers moeiteloos om in tevreden en trouwe bezoekers. Daarnaast spelen we met Real User Monitoring transacties opnieuw af, om te ontdekken waar zaken mislopen. Stack traces, JavaScript error messages en gebruikershandelingen worden gemonitord om exacte oorzaken te pinpointen.

Business Analytics

Meten is weten! Om betere bedrijfsresultaten te bekomen en heldere data-inzichten te verkrijgen in jouw organisatie, gebruiken we geautomatiseerde full stack data-analyses. Deze inzichten leiden je als een kompas op weg naar de optimale conversie. 

Voor de digitale groei van jouw bedrijf

Schaalbare Apps & APIs

Breid uit en versnel terwijl apps & API’s worden ontladen 

CDN

In onze dynamische, snel veranderende wereld, is het vaak een uitdaging om fantastische streaming-ervaringen te leveren aan een groot publiek. Met onze CDN-oplossing breng je je business in één netwerksprongetje tot bij 95% van alle internetgebruikers met een 100% beschikbaarheidsgarantie. Zo breng je je online ervaringen op een betrouwbare manier dichterbij je doelpubliek via elk toestel! 

Edge Computing

Wanneer je het vliegtuig neemt, ga je toch ook eerst door de security? Onze Edge Computing hanteert hetzelfde principe! We plaatsen je code aan de rand van het internet op het distributed Edge Netwerk. Zo ben je één sprong verwijderd van een Akamai-server en véél dichter bij de eindgebruiker. Een betrouwbare en schaalbare oplossing met onevenaarbare digitale ervaringen. 

Waiting Room

Virtuele wachtkamers geven je tijdens pieken in je webverkeer opnieuw controle over de prestaties van je website. De oplossing fungeert als een vangnet dat ervoor zorgt dat je website of applicatie niet crasht door voortdurend de instroom van je website- en app-verkeer te bewaken. Zo waarborgen we de beschikbaarheid van je bedrijfsapplicatie en een geweldige gebruikerservaring.