Ontwikkel, volg op, test

Proces

Kies voor een gestroomlijnd proces. Dat kan namelijk alleen maar bijdragen tot een nog betere uitkomst. Ticketingsystemen,  samenwerkingstools, ontwikkelingssoftware en andere technologieën op maat helpen onze klanten hun bedrijfsdoelstellingen snel en efficiënt te behalen. Ons team goochelt bovendien met testfuncties,  performantie stats, load-trending en monitoringstools om de uitkomst van deze processen te monitoren en te optimaliseren. Laat maar komen!

Proces Evolane
Behaal je doelen

Teamwork

Bewezen methodes die teamwork faciliteren en mensen gelukkiger maken

Plan & Track

De dagen van notitieboekjes & sticky notes zijn voorbij. Door korte communicatielijnen te gebruiken en efficiënt samen te werken, laat je je team elke dag ten volle benutten. Het plannen, traceren en reageren op onverwachte situaties verloopt voortaan razendsnel! 

Collaborate

Een goede structuur, bepaalt je succes! We zorgen voor structuur in elk team, zodat iedereen zijn kennis en bevindingen vlot met elkaar kan delen. Met onze digitale workspace boordevol best-practice templates neem je gegarandeerd een vliegende start en ben je beschikbaar voor je team. 

Support & Fix

Hebben ruis en incidenten een negatieve invloed op je workflow? Met onze modern incident management-oplossing ga je voortaan efficiënt om met implementaties, rapportages en oproepschema’s. Heldere meldingskanalen maken komaf met ruis en lossen incidenten op aan de hand van de juiste rapporten. 

Continue kwaliteitscontrole

Dev/TestOps

Breng kwalitatieve software development, uitmuntende operations projecten en kwaliteitscontrole samen

Code, Build & Ship

Zoek je een echte DevOps-veteraan om je team bij te staan? Als een echte incubator van communicatie, samenwerking en integratie laten we je graag zien wat DevOps zo fantastisch maakt! Bitbucket, SourceTree en Keptn hebben voor ons geen geheimen meer. Wie weet, straks ook niet meer voor jou?

Functional Testing

Aan een geoptimaliseerde business-applicatie gaan iteratieve en continue testen vooraf. We testen de bruikbaarheid en prestaties van je applicatie om de eindgebruiker een intuïtieve navigatie te garanderen. Daarnaast stellen we alle componenten van jouw app op elkaar af dankzij compatibility check-ups.

Automation Testing

Een schermpje dat niet opent? Krijgt de bezoeker een foutmelding? Een button die niet naar het juiste doelscherm linkt? Onze handmatige en semi-automatische tests zorgen ervoor dat de front- én back-end van jouw app feilloos werkt en een fantastische gebruikerservaring garandeert. 

Onze preferred procespartners

Onze preferred procespartners Atlassian
Onze preferred procespartners Dynatrace
Onze preferred procespartners Splunk