Splunk Enterprise Security

Krijg toegang tot bruikbare inzichten uit uw gegevens, verdedig u proactief tegen bedreigingen, bescherm uw bedrijf en verklein risico’s op schaal met behulp van analyses.

Hoe het werkt

Data gestuurde inzichten voor volledige zichtbaarheid en snelle detectie

Volledige zichtbaarheid in uw omgeving

Elimineer data silo’s en verkrijg waardevolle inzichten door gegevens te verzamelen van on-premises en multicloud-implementaties. Identificeer en reageer snel op kwaadaardige bedreigingen in uw omgeving met volledige zichtbaarheid.

Efficiënte onderzoeken

Toegang tot beveiligingsanalyses binnen handbereik en verzamel alle context die u nodig hebt om flexibel onderzoek te starten. Het open en uitbreidbare dataplatform is ingebouwd, wat de productiviteit verhoogt en vermoeidheid vermindert. Detecteer snel kwaadaardige bedreigingen in uw omgeving door data silo’s af te breken en bruikbare informatie te verzamelen via multicloud- en on-premises implementaties.

Snelle detectie van bedreigingen

Bescherm uw organisatie tegen potentiële beveiligingsbedreigingen met geavanceerde beveiligingsanalyses, machine learning en bedreigingsinformatie die prioriteit geven aan detectie en nauwkeurige waarschuwingen leveren om reactietijden te verkorten en het aantal werkelijk positieve meldingen te verhogen.

Open en schaalbaar

Met een open en schaalbaar dataplatform stelt Splunk u in staat om flexibel te blijven, zelfs wanneer bedreigingen en zakelijke vereisten veranderen. Of u nu net aan uw cloudreis begint of al een eind op weg bent, Splunk ontmoet u waar u bent en integreert al uw gegevens, tools en inhoud, zodat u voorop kunt blijven lopen.

Functies

Analyse binnen handbereik

Bewaak, detecteer en onderzoek bedreigingen met snelheid en nauwkeurigheid – allemaal op schaal.

Open, uitbreidbaar dataplatform

Krijg een volledig inzicht in uw gegevens door tientallen terabytes per dag op te nemen en te bewaken vanuit elke bron, ongeacht de structuur.

Geïntegreerde intelligentieverrijking

Met Threat Intelligence Management krijgt u toegang tot relevante en genormaliseerde informatie om de context van beveiligingsgebeurtenissen of verdachte activiteiten beter te begrijpen, uw tijd om te triage te versnellen en volledig onderzoek mogelijk te maken.

 

Op risico gebaseerde alerts

Door risico’s toe te wijzen aan gebruikers en systemen, waarschuwingen toe te wijzen aan cyberbeveiligingskaders en drempels voor risico’s in te stellen, kunt u waarschuwingsmoeheid overwinnen en met vertrouwen reageren op kritieke gebeurtenissen.

Security content met snelle reactie

Blijf op de hoogte van de nieuwste bedreigingen en trends met automatische updates van beveiligingsinhoud van het Splunk Threat Research Team, die rechtstreeks op uw platform worden afgeleverd.

Geavanceerde bedreigingsdetectie

Maak gebruik van machine learning en meer dan 700 vooraf gebouwde detecties voor frameworks zoals MITRE ATT&CK, NIST, CIS 20 en Kill Chain om geavanceerde bedreigingen snel en nauwkeurig te detecteren.

Flexibele uitrolmogelijkheden

Kies het implementatiemodel dat het beste aansluit bij de behoeften van uw organisatie, of het nu gaat om on-premises, cloudgebaseerde of hybride benaderingen, en implementeer Splunk Enterprise Security met vertrouwen.