Atlassian

Als Atlassian Gold Solution partner, speelt Evolane een sleutelrol in de implementatie van tools zoals Jira, Confluence en Trello. Atlassian biedt hiermee alles aan wat moderne teams nodig hebben om samenwerken efficiënter en eenvoudiger te maken en zo hun doelen sneller te bereiken. Bij Evolane zetten we onze expertise in om ervoor te zorgen dat teams het maximale uit Atlassian-tools halen.

Benieuwd wat Atlassian voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op! 

Software, ontwikkelings- en samenwerkingstools

Ontdek wat Atlassian voor jouw organisatie kan betekenen

Efficiënte planning en opvolging

Dankzij de observability cloud omgeving kan je eenvoudig opvolgen hoe elke gebruiker je applicatie in realtime ervaart en hoe elke codewijziging de prestaties van je website beïnvloedt. Deze toepassing is gebaseerd op OpenTelemetry en AI-analyses doorheen de volledige technologiestack. Met de real-time streaming-analyses met hoge resolutie was problemen detecteren en hun oorzaken identificeren nog nooit zo eenvoudig. Dit kan je voortaan zelfs voor er zich onbeschikbaarheden voordoen. Via één instrumentatie gebeurt een volledige uitrol. Dankzij OpenTelemetry zijn vendor lock-ins ook niet meer mogelijk.

Beheer en verhelp incidenten

Plan, trace, release, report, repeat! De Jira-toepassing van Atlassian maakt het makkelijk om issues binnen het team te definiëren, prioriteren en in te plannen om er vervolgens over te rapporteren aan de klant. Omdat de Jira-workflows tot in de puntjes gepersonaliseerd kunnen worden, kan elke organisatie hiervan gebruik maken om haar productiviteitsniveau door het dak te laten gaan.

Werk vlot samen

De samenwerkingstools van Atlassian maken het makkelijker om in team te presteren. Van de bank -en verzekeringssector tot in de media- en entertainment business: producten zoals Confluence, Trello en Jira ontluiken het ware potentieel van elk team over de hele wereld.

Werk vlot samen Atlassian

Klaar om de efficiëntie van jouw IT-team naar een hoger niveau te tillen met Atlassian?

Ontluik het ware potentieel van jouw IT team 

IT-teams zetten zich dagelijks in om de technologische kant van de organisatie draaiende te houden. Ze optimaliseren o.a. digitale processen, applicaties en netwerken. Projectmanagers en software ontwikkelaars worden zo ook dagelijks uitgedaagd hun eigen filosofie te blijven uitdragen. Om goede resultaten te leveren, is het belangrijk om hun eigen werking te blijven optimaliseren.

Dankzij tools zoals Confluence, Jira en Trello wordt efficiënt samenwerken een evidentie. Ze stellen IT-teams in staat om niet enkel te streven naar innovatie voor de klant door middel van optimalisaties binnen de organisatie, maar om ook hun eigen werkwijze te verbeteren. Dit zorgt voor een boost in productiviteit.

Gold Solution Partner van Atlassian

Globale technologie, lokale expertise

Atlassian is een Australisch softwarebedrijf dat producten ontwikkelt die het leven van projectmanagers, IT-teams en software developers makkelijker maken. Het bedrijf hecht veel waarde aan openheid en wil geen flauwekul verkondigen. Dit sluit volledig aan bij de bedrijfscultuur van Evolane, waar we sterk inzetten op transparantie, flexibiliteit, toegankelijkheid en meedenken met de klant.

Atlassian’s oplossingen en Evolane’s advies en expertise zijn een gouden combinatie om bedrijven succesvol vooruit te helpen. Wij zijn dan ook al meer dan 10 jaar een “Gold Solution Partner”. Dit betekent dat we samenwerken met een team van getrainde en gecertificeerde mensen, wat een grote meerwaarde voor de klant is.