Alles begint bij de collega’s…

Werken bij Evolane

Lijkt een professioneel leven bij Evolane jou wel iets? Hebben we je nieuwsgierigheid kunnen prikkelen? Ons team is steeds op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Check hier onze vacatures!

Iedereen heeft een zegje Werken bij Evolane

Iedereen heeft een zegje

Het team van Evolane bestaat uit 20 paar luisterende oren. We behandelen elkaar als gelijken, en geven iedereen de kans om zijn of haar input te geven.

Iedereen voelt zich thuis Werken bij Evolane

Iedereen voelt zich thuis

IT staat bij Evolane voor “Iedereen Thuis”. Ons team is één grote familie. Ongeacht wie je bent en waar je vandaan komt, je wordt gerespecteerd en betrokken. Onze focus ligt op succes, maar er is ook ruimte voor een flinke dosis plezier.

Iedereen kan schitteren Werken bij Evolane

Iedereen kan schitteren

Evolaners zijn echte diamanten. Nieuwe gezichten krijgen meteen de kans om te schitteren en mee te bouwen aan successen. Groei voor onze klanten. Groei voor ons team. Da’s een win-win-situatie.

Iedereen heeft plezier Werken bij Evolane

Iedereen heeft plezier

Work hard, play hard. Bij Evolane geloven we dat werk en privé samen een geheel vormen. Het ene ondersteunt het andere, en vice versa. Wij maken dit waar door voor een werkomgeving te zorgen die als ‘thuis’ voelt, vol informele gesprekken en plezier op kantoor.

België

Kontich (hoofdkantoor)
Veldkant 33A, 2550 Kontich

Stekene (Waasland hub)
Dorpsstraat 103A/4, 9190 Stekene

+32 3 246 04 50
info@evolane.eu

Nederland

Utrecht (hoofdkantoor)
Orteliuslaan 25, 3528 BA Utrecht

+31 3 074 50 021
info@evolane.eu

LinkedIn Evolane