Dynatrace Application Security

Maak DevSecOps op schaal mogelijk met een unieke aanpak voor het beveiligen van cloud-native applicaties tijdens runtime in combinatie met intelligente automatisering.

Dynatrace Application Security

Correcte beveiliging van moderne cloud applicaties

Runtime-kwetsbaarheidsanalyse

Verminder de tijd en kosten om kwetsbaarheden in applicaties te vinden en op te lossen. Maak gebruik van runtime-context om tegenmaatregelen en herstel nauwkeurig te implementeren.

Log audit en forensisch onderzoek

Krijg snel bruikbare inzichten die proactieve beperking en herstel van beveiligingsrisico’s mogelijk maken. Maak gebruik van de observatiecontext om de tijd en moeite te verminderen die nodig zijn om beveiligingsincidenten te onderzoeken.

DevSecOps automatisatie

Versnel de marktintroductiesnelheid en productiviteit door verbeterde DevSecOps-samenwerking. Vergroot het vertrouwen in applicatie-releases met security gates.

Runtime Dynatrace Application Security

Verminder blootstelling aan gemiste en zero-day kwetsbaarheden. Detecteer en blokkeer continue algemene applicatie-aanvallen, zoals SQL-injectie en commando-injectie.

AI-ondersteunde prioritering

Bevrijd je teams uit “war roomse en richt ze op het op de markt brengen van innovatie. Stop met het verspillen van tijd aan het doorzoeken van de ruis en het najagen van valse positieven.

Integreer DevSecOps naadloos voor betere bedrijfsresultaten

Verkrijg real-time, full-stack beveiligingsinzichten om betere en veiligere software sneller uit te brengen.

Automatiseer applicatiebeveiliging in CI/CD-toolketens om risico’s te verminderen en de blootstellingstijd en zakelijke impact te verminderen.

Bevorder beveiligingsbewustzijn en eigenaarschap voor efficiëntere samenwerking en verbeterde effectiviteit.

Beperk risico’s en automatiseer herstel in één krachtig platform

Doorlopende kwetsbaarheidsanalyse tijdens runtime, risicobeoordeling op basis van AI en bescherming van runtime-applicaties helpen klanten DevSecOps op intelligente wijze te automatiseren om sneller te innoveren met minder risico.

Identificeer en verhelp risico’s met runtime-kwetsbaarheidsanalyse

Detecteer proactief kwetsbaarheden in alle lagen van je applicatiestack in realtime. Implementeer vol vertrouwen tegenmaatregelen en herstel met geautomatiseerde analyse van runtime-context en beveiligingsinformatie.

Beperk risico’s en automatiseer herstel in één krachtig platform

Davis Security Advisor geeft teams de precieze informatie die ze nodig hebben om eerst de meest kritieke kwetsbaarheden op te lossen. Davis gebruikt beveiligingsinformatie en runtime-context om risico’s te bepalen op basis van criteria zoals internetblootstelling en toegang tot gevoelige gegevens.

Verminder risico’s met runtime Dynatrace Application Security

Detecteer en blokkeer veelvoorkomende aanvallen op kwetsbaarheden in de applicatielaag, zoals SQL-injectie, commando-injectie en JNDI-aanvallen. Bescherm tegen enkele kritische zero-day-aanvallen, zoals die voor Log4Shell, terwijl de kwetsbaarheid wordt verholpen.

Krijg antwoorden wanneer je ze nodig hebt met logboekcontrole en forensisch onderzoek

Verlaag de kosten van het onderzoeken van logboeken met betrekking tot een actueel of vermoed beveiligingsincident, zoals een applicatie-aanval. Verifieer snel en met vertrouwen wat er is gebeurd, maak gebruik van de observatiecontext om te analyseren en onderneem proactieve actie om de verdediging te versterken.

Verbeter de efficiëntie met DevSecOps automatisering

Sluit aan op bestaande tools en processen om op intelligente wijze het maken, toewijzen en oplossen van kwetsbaarheidstickets te automatiseren. Valideer automatisch of kritieke applicatiekwetsbaarheden zijn opgelost voordat deze worden vrijgegeven voor productie.

Krachtige kerntechnologieën

Krijg nauwkeurige antwoorden via verklaarbare, causale AI, met automatische detectie en topologiemapping over miljarden afhankelijkheden.

OneAgent

De single-agent-technologie van Dynatrace wordt slechts één keer op een host geïmplementeerd en begint onmiddellijk met het verzamelen van alle relevante statistieken langs de volledige applicatie-leveringsketen. Installeer het en vergeet het.

Smartscape

De Dynamische Topology Mapping-technologie van Dynatrace identificeert en brengt automatisch interacties en relaties tussen applicaties en de onderliggende infrastructuur in kaart. Naarmate nieuwe microservices verschijnen of verdwijnen, wordt de Smartscape-topologiekaart voortdurend in realtime bijgewerkt.

Grail

Dynatrace’s Massively Parallel Processing (MPP) data lakehouse is speciaal gebouwd om razendsnelle analyses over waarneembaarheid, beveiliging en bedrijfsgegevens op te nemen, op te slaan en uit te voeren met hoge prestaties en op schaal.

Davis AI

De AI-engine van Dynatrace levert automatisch en continu nauwkeurige antwoorden. Davis gebruikt betrouwbare statistieken, traceringen, logboeken en gebruikersgegevens die zijn toegewezen aan een uniform entiteitsmodel om automatisering te stimuleren en bredere, diepere inzichten te bieden voor moderne cloudomgevingen.

AppEngine

De veilige, serverloze, automatisch schaalbare runtime-omgeving van Dynatrace maakt het gemakkelijk om op maat gemaakte, compatibele, gegevensgestuurde apps te maken die zich richten op de gebruiksscenario’s die voor jou het belangrijkst zijn.

AutomationEngine

De antwoordgestuurde automatiseringstechnologie van Dynatrace maakt gebruik van causale AI om op intelligente wijze BizDevSecOps-workflows aan te sturen in multicloud-ecosystemen.

Onderzoek snel applicatiebeveiligingsincidenten

Verzamel, sla op en analyseer contextueel enorme hoeveelheden applicatiebeveiligingsgegevens met snelheid en kostenefficiëntie met behulp van een causational data lakehouse.

Audit en forensisch onderzoek

Ontgrendel de waarde van al je applicatiebeveiligingsgegevens door logboeken automatisch te verbinden en te analyseren samen met alle andere waarneembare gegevens. Onmiddellijk logboeken onderzoeken die relevant zijn voor een applicatiebeveiligingsincident om te controleren wat er is gebeurd, aanvalspaden te identificeren en tegenmaatregelen te bepalen.