Dynatrace Infrastructure Monitoring

Ervaar naadloze observatie in hybride en cloudomgevingen met intelligente, geautomatiseerde monitoring die continu hosts, VM’s, cloudservices, serverloze functies, containers, Kubernetes, netwerken, apparaten, logboeken, gebeurtenissen en meer ontdekt – allemaal met AI-gestuurde inzichten voor nauwkeurige en contextuele antwoorden.

Dynatrace Cloud Infrastructure Monitoring

Dynatrace biedt monitoring van de cloudinfrastructuur als onderdeel van hun alles-in-één, full-stack software-intelligentieplatform.

Gebruik één enkel platform om aan al uw observatiebehoeften op bedrijfsniveau te voldoen.

Monitor automatisch uw volledige infrastructuur, van cloud tot containers, servers, netwerk, opslag en meer, met geavanceerde observatie over PaaS- en container technologieën zoals AWS, Azure, GCP, Kubernetes, OpenShift en Cloud Foundry. Detecteer processen en het gebruik van resources, monitor het netwerkgebruik en de -prestaties en integreer gegevens en gebeurtenissen van derden voor volledige zichtbaarheid.

Vind sneller antwoorden en maak teams productiever

Profiteer van continue AI-gestuurde monitoring van uw infrastructuur om snel afwijkingen te detecteren en waarschuwingen te prioriteren op basis van hun zakelijke impact. Op deze manier kan uw team zich concentreren op het proactief actie ondernemen, het stimuleren van innovatie en het behalen van bedrijfsresultaten, terwijl het gebruikmaakt van AI-ondersteuning om hun productiviteit te maximaliseren.

Breid de waarneembaarheid uit met aangepaste log statistieken

Breid de waarneembaarheid van uw infrastructuur uit om elke schrijver van logbestanden met aangepaste statistieken die zijn afgeleid van loggegevens op te nemen.

Breek applicatie- en infrastructuursilo’s af met een alles-in-één aanpak

Dynatrace Infrastructure Monitoring is een onderdeel van hun uitgebreide full-stack monitoringaanbod en biedt een samenhangend beeld van de gehele technologiestack, van applicaties en infrastructuur tot gebruikerservaring. Met Davis, de AI-engine van Dynatrace, die continu miljarden afhankelijkheden analyseert, krijgt u contextspecifieke inzichten en een nauwkeurige bepaling van de oorzaak. Zeg vaarwel tegen alert vermoeidheid door onsamenhangende toolsets en concentreer u op proactieve acties met maximale impact.

Automatiseer incidentbeheer om problemen sneller op te lossen

Een voordeel van het gebruik van Dynatrace Infrastructure Monitoring is de naadloze integratie met ITSM-oplossingen zoals ServiceNow. Deze integratie zorgt voor real-time updates van CMDB, automatische aanmaak van tickets en de mogelijkheid om herstelworkflows te activeren.