Dynatrace Infrastructure Monitoring

Ontdek de naadloze observatie van Dynatrace Infrastructure Monitoring, in hybride en cloudomgevingen. Intelligente, geautomatiseerde monitoring die continu hosts, VM’s, cloudservices, serverloze functies, containers, Kubernetes, netwerken, apparaten, logboeken, gebeurtenissen en meer ontdekt. Allemaal met AI-gestuurde inzichten voor nauwkeurige en contextuele antwoorden.

Dynatrace Infrastructure Monitoring

Dynatrace Cloud Infrastructure Monitoring

Dynatrace biedt monitoring van de cloudinfrastructuur als onderdeel van hun alles-in-één, full-stack software-intelligentieplatform.

Gebruik één enkel platform om aan al je observatiebehoeften op bedrijfsniveau te voldoen.

Monitor automatisch je volledige infrastructuur. Van cloud tot containers, servers, netwerk, opslag en meer. Met geavanceerde observatie over PaaS- en container technologieën zoals AWS, Azure, GCP, Kubernetes, OpenShift en Cloud Foundry. Detecteer processen en het gebruik van resources. Daarnaast kan je ook het netwerkgebruik en de prestaties monitoren en gegevens en gebeurtenissen van derden integreren voor volledige zichtbaarheid.

Vind sneller antwoorden en maak teams productiever

Profiteer van continue AI-gestuurde monitoring van je infrastructuur om snel afwijkingen te detecteren en waarschuwingen te prioriteren op basis van hun zakelijke impact. Op deze manier kan jouw team zich concentreren op proactief actie ondernemen, innovatie stimuleren en bedrijfsresultaten behalen. Terwijl het gebruikmaakt van AI-ondersteuning om de productiviteit te maximaliseren.

Breid de waarneembaarheid uit met aangepaste logstatistieken

Breid de waarneembaarheid van je infrastructuur uit om elke schrijver van logbestanden met aangepaste statistieken die zijn afgeleid van loggegevens op te nemen.

Breek applicatie- en infrastructuursilo’s af met een alles-in-één aanpak

Dynatrace Infrastructure Monitoring is een onderdeel van hun uitgebreide full-stack monitoringaanbod. Het biedt een samenhangend beeld van de gehele technologiestack, van applicaties en infrastructuur tot gebruikerservaring. Met Davis, de AI-engine van Dynatrace, die continu miljarden afhankelijkheden analyseert, krijg je contextspecifieke inzichten en een nauwkeurige bepaling van de oorzaak. Zeg vaarwel tegen alert vermoeidheid door onsamenhangende toolsets en concentreer je op proactieve acties met maximale impact.

Automatiseer incidentbeheer om problemen sneller op te lossen

Een voordeel van het gebruik van Dynatrace Infrastructure Monitoring is de naadloze integratie met ITSM-oplossingen zoals ServiceNow. Deze integratie zorgt voor real-time updates van CMDB, automatische aanmaak van tickets en de mogelijkheid om herstelworkflows te activeren.