Meer dan enkel collega’s

Ons team

Nu weet je hoe we de uitdagingen van onze klanten aangaan. Wat betekent dat voor onze eigen, interne werking? Groei is een sleutelbegrip bij Evolane, daarom willen we ons team ook alle kansen bieden om dat te doen. Naast de persoonlijke groei van onze teamleden, willen we het team zelf ook laten groeien!

Hoe is Evolane als werkgever? Deze vraag stelden we aan ons team. Hun antwoorden lees je hiernaast. 

Ons team

Enkele collega’s aan het woord…

Bruno Test Engineer Ons team

De flexibiliteit, de communicatie en de boeiende, uitdagende omgeving maken het leuk en interessant. Het is een mooie relatie van geven en nemen wat we spijtig genoeg niet al te veel meer tegenkomen in deze tijden. Gooi dat allemaal samen in een groep gepassioneerde mensen en je hebt een familie die samen achter eenzelfde leider staat en samen mooie resultaten behaalt op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Bruno
Performance Engineer

Ann HR Officer en Licentiebeheerder Ons team

Ik vind het zalig om elke dag te mogen werken in een huiselijke sfeer, omringd met toffe collega’s die steeds voor je klaar staan. Geapprecieerd worden om wat je doet en om wie je bent. Neen… het voelt niet als werken, eerder als thuiskomen!

Ann
HR Officer en Licentiebeheerder

Alexander Test Engineer Ons team

“Evolane heeft me de kans gegeven om als persoon te groeien, is behulpzaam en staat steeds voor je klaar. De teambuildingsactiviteiten en familieweekendjes geven me een (h)echt familiegevoel.”

Alexander
Test Engineer 

Koen DevOps Architect Ons team

Je werkt dagelijks samen met een team van fantastische mensen, zowel persoonlijk als professioneel. Er wordt rekening gehouden met de meningen en de situaties van elke collega. Iedereen krijgt de kans om zijn/haar kennis uit te breiden door conferenties en trainingen te volgen in binnen- en buitenland. En er is nog zoveel meer…”

Koen
DevOps Architect & Projectmanager

Dylan DevOps & Performance Engineer Ons team

Bij Evolane wordt de inbreng en betrokkenheid van de medewerkers geapprecieerd en ingezet om mee vorm te geven aan de groei en evolutie van de organisatie. De aandacht voor groei uit zich ook in het persoonlijk traject van de medewerkers. Door ons te stimuleren om onszelf bij te scholen en door ons ruimte te geven om onszelf te ontwikkelen, blijft Evolane een actieve en leerzame werkomgeving.”

Dylan
DevOps & Performance Engineer

Denis Product owner

Doorheen de jaren heb ik het bedrijf zien groeien van enkele werknemers tot het hechte team dat het nu is. We hebben al veel interessante projecten gedaan. Evolane is een bedrijf waar de medewerker veel betekent. Je kan over heel wat punten vanalles vertellen (work/life balance, salaris, doorgroeimogelijkheden, fun, …) maar uiteindelijk komt het neer op een goeie werkomgeving waar men zich goed voelt.

Denis
Product Owner

Marloes Test Engineer

“Evolane voelt als een familie omwille van het leuke team en de jaarlijkse familie-events. Dankzij de leuke extraatjes (zoals cadeautjes) voel ik me als werknemer gewaardeerd en heerst er een goede sfeer.

Marloes
Test Engineer

Onze collega’s in actie…

Onze collega's in actie foto's