Dynatrace

Met Dynatrace’s producten en Evolane als lokale trusted partner krijg je een breder perspectief op je digitale omgeving. Eentje die statistieken, logs en tracings omvat, evenals een volledig topologisch model met gedistribueerde tracing. Maak kennis met de toepassingen van Dynatrace, die inzichten geven tot op codeniveau en zelfs waken over de gebruikerservaring en gedragsgegevens – allemaal geplaatst in hun eigen context. Dynatrace biedt daarnaast ook ondersteuning voor de technologieën die je het meest gebruikt, en antwoordt nauwkeurig op jouw vragen via een full-stack topologisch model en een ongeëvenaarde AI-engine. Je kan dus aanpassingen automatiseren en zo eenvoudig samenwerken.

Benieuwd naar wat Dynatrace voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op! 

AI Monitoring over de hele stack

Ontdek wat Dynatrace voor jouw organisatie kan betekenen

Snel, efficiënt, eenvoudig

Dynatrace beperkt notificatie-spam tot een minimum door afwijkingen automatisch te detecteren en de hoofdoorzaken hiervan te identificeren. Wanneer er een probleem wordt vastgesteld, worden waarschuwingen automatisch naar de door jou gekozen incidentbeheer en samenwerkingstools (zoals ServiceNow, Teams of Slack) gepusht. 

Gebruikservaring voorop 

Met real-user monitoring wordt jouw team meteen op de hoogte gesteld wanneer gebruikerservaringen fout gaan en wordt aangegeven hoe snel deze verholpen kunnen worden. Giswerk kan je voortaan dus voorkomen! Onderga de ervaring van jouw gebruiker door zijn sessie opnieuw af te spelen en ga na waar verbeteringen aangebracht kunnen worden. Integreer het platform met jouw bestaande DevOps-tools via het Cloud Automation besturingspaneel.

Geavanceerde observaties

Dynatrace heeft de breedste dekking van alle monitoringoplossingen en wordt in de meeste talen ondersteund. Daarnaast dekt het ook de meerderheid van de bestaande applicatie-architecturen, cloud, on-premise of hybride, enterprise-app, SaaS-monitoring en zoveel meer.

Verkorte innovatiecycli

Integreer Dynatrace naadloos met jouw bestaande DevOps-tools via het Cloud Automation-configuratiescherm en automatiseer je organisatie van codelevering en implementatie om een snellere time-to-value te bereiken.

Ongeëvenaarde, automatische observatiemogelijkheden

Geef jouw monitoring een boost

Verouderde monitoringtools werken niet in de nieuwe enterprise-cloud. Deze cloud wordt steeds complexer, dynamischer en sneller. Het gaat de capaciteit van het menselijk brein steeds verder te boven. Het allesomvattende software-intelligentieplatform van Dynatrace geeft jou opnieuw bruikbare inzichten in heterogene cloudomgevingen. 

Het detecteren van anomalieën voordat ze het bedrijf beïnvloeden, het identificeren van de hoofdoorzaken van problemen en het analyseren van de impact op het bedrijf: het zijn slechts enkele voorbeelden van de antwoorden die toonaangevende algoritmes en gegevens geplaatst in hun context kunnen geven.

Trusted Dynatrace Partner

Een lokale, gecertificeerde partner van een marktleidend bedrijf

De intelligente monitoringoplossing van Dynatrace wordt ondersteund door zowel onze ongeëvenaarde klantenservice als door onze 24/7 monitoring. Als “man in the middle”, zorgt Evolane voor onafhankelijke inzichten in de prestaties en kwaliteit van jouw applicatielandschap.

Oprichter Kristof Haeck werkt sinds 2008 met de oplossingen van  Dynatrace en heeft de evolutie van de monitoring business op de voet mee gevolgd. Als iemand die alleen kiest in wie en waarin hij gelooft, duurde het niet lang voor Evolane Dynatrace Advanced Partner werd. Daarnaast ontvingen we ook de beste nieuwe partnerprijs van Dynatrace. 

Intussen monitoren we al meer dan 13 jaar met Dynatrace. Onze technici zijn allemaal gecertificeerd en blijven zich regelmatig bijscholen via trainingen. Dankzij de jarenlange ervaring op het gebied van engineering, ontwikkeling en beveiliging, kunnen onze Evolane Guardians verder gaan dan de monitoring. We combineren de voordelen van een lokale partner met die van een toonaangevend, globaal technologiebedrijf. Het beste van twee werelden, als je het ons vraagt! 

Trusted Dynatrace Partner