Hun technologie, onze expertise

Onze partners

In een goede relatie heb je de juiste partner om je te steunen in je doelen. Dat is precies wat onze partners voor ons doen. Hun tools, werk en visie blijken elke dag opnieuw cruciaal in hoe wij echte verandering teweeg willen brengen, échte duurzame groei. Bedrijfsapplicaties tot in de perfectie optimaliseren, dat doe je nooit alleen. Nieuwsgierig naar de onze partners en de mogelijkheden die ze bieden?

Partners Evolane

Akamai

Bij Akamai zeggen ze het met trots: ‘Akamai is the Edge’, en gelijk hebben ze.

Door het principe “living on the edge” letterlijk te nemen, heeft Akamai het cybersecurity-landschap sinds 1998 compleet heruitgevonden. Hierbij staat de Edge voor de grens van de digitale wereld. Het stukje cyberspace waar je gebruikers zitten en waar ze het internet beleven. Het is de thuisbasis van de Cloud, waar data en machines samenkomen.

Akamai’s Intelligent Edge platform is er om jouw doelen te laten floreren en jouw digitale ecosysteem te beschermen. Het is onze go-to-technologie waarmee we de beste web- en mobiele ervaringen mogelijk maken, optimale goede beveiliging bieden en een kunst maken van goede gebruikerservaringen. We zijn niet alleen partners, we zijn echte fans.

Atlassian

Agile tools voor Agile teams, zo hoort het toch?

IT-teams zijn uniek in hun manier van werken. Het spreekt dus voor zich dat je deze interactie ook best met een unieke bril bekijkt. En daarbij is Atlassian zowat de beste opticien. Geen wonder dat iedereen Jira, Confluence en Trello kent. Apart of als een fraai totaalpakket. Atlassian biedt bedrijven alle technologie die je als IT-er nodig hebt om efficiënt samen te werken en de beste resultaten te behalen.

En die resultaten willen wij ook behalen voor onze klanten. We implementeren elk stukje Atlassian-technologie. We doen onderzoek, pinpointen de bottlenecks, verhelpen ze en beginnen dan weer van voor af aan. Volledig digitaal, volledig op maat.

Dynatrace

Ons kloppend IT-hart wordt ondersteund door de scherpe software-ogen en ‑oren, van Dynatrace. Deze partner is dé waarnemer van intelligentie in software.

De AI-experten van Dynatrace slaagden er als eerste in om de Cloud te temmen. Ze brengen inzichten, automatisering en real-time intelligentie naar grote merken over de hele wereld, allemaal netjes verpakt in één platform.

Dagelijks omringd worden door duizenden metrics en tal van logs en traces: geen wonder dat IT-teams overprikkeld raken. Gelukkig neemt Dynatrace de rol van ‘zen master’ op zich, en maken hun toepassingen alles een stuk makkelijker. Hun software intelligence platform maakt kennis toegankelijk voor iedereen. Dankzij Dynatrace voorzien we onze klanten van een echt all-in-one-platform. Multi-cloud en met out-of-the-box-support!

Netskope

Pionier in slimme cloudbeveiliging!

Netskope staat bekend als een pionier op het gebied van cloudbeveiliging en netwerkoptimalisatie, gespecialiseerd in de bescherming van interne data en netwerken in cloudomgevingen. Met hun innovatieve aanpak in real-time data- en dreigingsbescherming, zet Netskope nieuwe standaarden in de industrie.

De evolutie naar cloudcomputing, de opkomst van hybride werkplekken, toenemende cybersecuritydreigingen en de noodzaak van operationele efficiëntie hebben de vereisten voor security en connectiviteit getransformeerd. Samen met Netskope zorgen we ervoor dat we afgestemd zijn op deze verschuivingen zodat we individuen en data kunnen beschermen en versterken, in elke situatie.

Splunk

Ontketen de ware kracht van data!

Het Splunk-platform stelt C-level personen in staat gegronde beslissingen te nemen op basis van data. Het helpt monitoring-, IT- en beveiligingsteams om hun organisaties veilig, veerkrachtig en innovatief te maken. Dit doet het door analyses te faciliteren via een open, uitbreidbaar dataplatform.

Gedeelde gegevens vanuit elke IT omgeving binnen jouw organisatie worden zo samengebracht, waardoor alle teams in je bedrijf zo end-to-end zichtbaarheid verkrijgen. Data krijgen voortaan context en waarde, ter ondersteuning van elke interactie en elk bedrijfsproces.