Dynatrace Digital Experience

Verbeter gebruikerservaringen met toonaangevende monitoring van Dynatrace Digital Experience. Zorg voor de beschikbaarheid, functionaliteit, snelheid en efficiëntie van elke applicatie via alle kanalen, inclusief mobiel, web, IoT en API’s.

Dynatrace Digital Experience

Krachtige kerntechnologieën

Krijg nauwkeurige antwoorden via verklaarbare, causale AI, met automatische detectie en topologiemapping over miljarden afhankelijkheden.

OneAgent

De single-agent-technologie van Dynatrace wordt slechts één keer op een host geïmplementeerd. Deze technologie begint onmiddellijk met het verzamelen van alle relevante statistieken langs de volledige applicatie-leveringsketen. Installeer het en vergeet het.

Smartscape

Dynatrace Dynamische Topology Mapping identificeert en brengt automatisch interacties en relaties tussen applicaties en de onderliggende infrastructuur in kaart. Naarmate nieuwe microservices verschijnen of verdwijnen, wordt de Smartscape-topologiekaart voortdurend in realtime bijgewerkt.

Grail

Dynatrace’s Massively Parallel Processing (MPP) data lakehouse is speciaal gebouwd om razendsnelle analyses over waarneembaarheid, beveiliging en bedrijfsgegevens op te nemen, op te slaan en uit te voeren met hoge prestaties en op schaal.

Davis AI

De AI-engine van Dynatrace levert automatisch en continu nauwkeurige antwoorden. Davis gebruikt betrouwbare statistieken, traceringen, logboeken en gebruikersgegevens. Deze gegevens zijn allemaal toegewezen aan een uniform entiteitsmodel. Het doel hiervan is om automatisering te stimuleren en bredere, diepere inzichten te bieden. Dit gebeurt vooral voor moderne cloudomgevingen.

AppEngine

De veilige, serverloze, automatisch schaalbare runtime-omgeving van Dynatrace maakt het gemakkelijk om op maat gemaakte, compatibele, gegevensgestuurde apps te maken die zich richten op de gebruiksscenario’s die voor jou het belangrijkst zijn.

AutomationEngine

De antwoordgestuurde automatiseringstechnologie van Dynatrace maakt gebruik van causale AI om op intelligente wijze BizDevSecOps-workflows aan te sturen in multicloud-ecosystemen.

Voorkom problemen voordat gebruikers ze zien

Door gebruik te maken van synthetische monitoring, kan je proactief problemen in zowel productie- als ontwikkelingsomgevingen identificeren. Daarnaast kan je impact voor klanten voorkomen en het aantal klachten bij jouw callcenter verminderen.

Los automatisch problemen op die van invloed zijn op de gebruiker

Realtime gebruikersmonitoring stelt je in staat om snel te identificeren wanneer gebruikerservaringen negatief worden beïnvloed. Het biedt bruikbare inzichten om je te helpen eventuele problemen snel op te lossen, waardoor giswerk niet meer nodig is.

Onbetwistbaar videobewijs om gebruikerservaringen te optimaliseren

Maak gebruikerssessies opnieuw en krijg een duidelijk inzicht in hun ervaring, zodat iedereen verbeterpunten kan identificeren.

Geavanceerde monitoring van mobiele apps om omnichannel-ervaringen te bieden

Krijg waardevolle inzichten in mobiele gebruikerservaringen. In verschillende klantsegmenten, app-crashes, componenten van derden en de volledige cloudstack met continue monitoring en analyse. Hierdoor kan je sneller innoveren en nieuwe mobiele functies leveren die de verwachtingen van de klant overtreffen.

Verleg de grenzen in het begrijpen van user journeys

Gebruik logs als een essentieel onderdeel voor het beheren en verbeteren van applicatie-omgevingen. Ontwikkelaars kunnen een proactieve aanpak volgen om hun applicaties te optimaliseren. Dit doen ze door onvoorziene problemen aan te pakken die zich tijdens de productie kunnen voordoen.