Dynatrace Digital Experience

Verbeter gebruikerservaringen met toonaangevende monitoring van digitale ervaringen. Zorg voor de beschikbaarheid, functionaliteit, snelheid en efficiëntie van elke applicatie via alle kanalen, inclusief mobiel, web, IoT en API’s.

 

Krachtige kerntechnologieën

Krijg nauwkeurige antwoorden via verklaarbare, causale AI, met automatische detectie en topologiemapping over miljarden afhankelijkheden.

OneAgent

De single-agent-technologie van Dynatrace wordt slechts één keer op een host geïmplementeerd en begint onmiddellijk met het verzamelen van alle relevante statistieken langs de volledige applicatie-leveringsketen. Installeer het en vergeet het.

Smartscape

De Dynamische Topology Mapping-technologie van Dynatrace identificeert en brengt automatisch interacties en relaties tussen applicaties en de onderliggende infrastructuur in kaart. Naarmate nieuwe microservices verschijnen of verdwijnen, wordt de Smartscape-topologiekaart voortdurend in realtime bijgewerkt.

Grail

Dynatrace’s Massively Parallel Processing (MPP) data lakehouse is speciaal gebouwd om razendsnelle analyses over waarneembaarheid, beveiliging en bedrijfsgegevens op te nemen, op te slaan en uit te voeren met hoge prestaties en op schaal.

Davis AI

De AI-engine van Dynatrace levert automatisch en continu nauwkeurige antwoorden. Davis gebruikt betrouwbare statistieken, traceringen, logboeken en gebruikersgegevens die zijn toegewezen aan een uniform entiteitsmodel om automatisering te stimuleren en bredere, diepere inzichten te bieden voor moderne cloudomgevingen.

AppEngine

De veilige, serverloze, automatisch schaalbare runtime-omgeving van Dynatrace maakt het gemakkelijk om op maat gemaakte, compatibele, gegevensgestuurde apps te maken die zich richten op de gebruiksscenario’s die voor u het belangrijkst zijn.

AutomationEngine

De antwoordgestuurde automatiseringstechnologie van Dynatrace maakt gebruik van causale AI om op intelligente wijze BizDevSecOps-workflows aan te sturen in multicloud-ecosystemen.

Voorkom problemen voordat gebruikers ze zien

Door gebruik te maken van synthetische monitoring, kunt u proactief problemen in zowel productie- als ontwikkelingsomgevingen identificeren, impact voor klanten voorkomen en het aantal klachten bij uw callcenter verminderen.

Los automatisch problemen op die van invloed zijn op de gebruiker

Realtime gebruikersmonitoring stelt u in staat om snel te identificeren wanneer gebruikerservaringen negatief worden beïnvloed en biedt bruikbare inzichten om u te helpen eventuele problemen snel op te lossen, waardoor giswerk niet meer nodig is.

Onbetwistbaar videobewijs om gebruikerservaringen te optimaliseren

Maak gebruikerssessies opnieuw en krijg een duidelijk inzicht in hun ervaring, zodat iedereen verbeterpunten kan identificeren.

Geavanceerde monitoring van mobiele apps om omnichannel-ervaringen te bieden

Krijg waardevolle inzichten in mobiele gebruikerservaringen in verschillende klantsegmenten, app-crashes, componenten van derden en uw volledige cloudstack met continue monitoring en analyse. Hierdoor kunt u sneller innoveren en nieuwe mobiele functies leveren die de verwachtingen van de klant overtreffen.

Verleg de grenzen in het begrijpen van user journeys

Gebruik logs als een essentieel onderdeel voor het beheren en verbeteren van applicatie-omgevingen, waardoor ontwikkelaars een proactieve aanpak kunnen volgen om hun applicaties te optimaliseren door onvoorziene problemen aan te pakken die zich tijdens de productie kunnen voordoen.