Ons verhaal

Evolane, opgericht in 2016, onderscheidt zich in de IT-wereld door zich te verzetten tegen de ‘bigger is better’-mentaliteit. Met een focus op ‘scale-in’, zet Evolane zich af tegen de gangbare ‘scale-up’ en ‘scale-out’ trends. Dit heeft geleid tot de vorming van een toegewijd team van twintig professionals. Deze Evolane-familie, verenigd door de kernwaarden Security en Experience, zet zich dagelijks in om organisaties te leiden naar veiligere en gebruiksvriendelijkere IT-omgevingen.

Security is in de huidige digitale wereld van cruciaal belang. De focus op veiligheid vormt de basis van onze aandacht voor de kwaliteit van applicaties. Hier spelen onze ervaren testers een cruciale rol door functionaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen. Het constante streven naar security en kwaliteit draagt bij aan de uitstekende gebruikerservaring die Evolane levert. Samen met onze wereldwijde partners, die vooruitstrevende software en technologieën ontwikkelen, leveren we tastbare resultaten voor onze klanten.

Ons verhaal Kristof Haeck
Ons logo - ons verhaal

Evolane logo

Bij Evolane vergelijken we de dynamische IT-wereld met een rollercoaster: vol uitdagingen en kansen die onverwachts op ons pad komen. Daarom hebben we met het hele team gekozen voor een rollercoaster als ons logo. Net als bij een rollercoaster ervaren bedrijven in hun streven naar een veilige en kwalitatieve IT-omgeving hoogte- en dieptepunten. Ons doel bij Evolane is om bedrijven te begeleiden en te ondersteunen in deze rit. We willen de security te verhogen en op elk niveau van de organisatie een uitzonderlijke experience te bieden.

Security - ons verhaal

Security

Security is het kloppend hart van Evolane. Bij een rollercoaster is het van levensbelang dat er regelmatig tests en optimalisaties worden uitgevoerd om de veiligheid te verzekeren. Evolane doet hetzelfde. We monitoren en optimaliseren constant, om er zeker van te zijn dat jouw applicatie, je eindgebruikers en je werknemers veilig zijn in de online wereld.

Experience - ons verhaal

Experience

We houden je applicaties non-stop op de rails, dit wil zeggen dat ze steeds beschikbaar, betrouwbaar en kwaliteitsvol zijn. In één vlotte, geautomatiseerde rit begeleiden we je naar een fantastische ervaring voor je eindgebruikers en je organisatie. Zo kan je altijd rekenen op een vlekkeloze rit, zelfs in de meest uitdagende digitale landschappen. Bij Evolane hebben we de kunst van de digitale achtbaanrit ondertussen al onder de knie. We beloven jou een fijne reis, waarbij we niet alleen jouw digitale doelstellingen bereiken, maar ze ook overtreffen.

Facts and figures

We willen het beste voor onze klanten en hun eindgebruikers. Het beschermen, optimaliseren en tweaken van hun IT-applicaties is wat we doen, maar wat we echt belangrijk vinden, is hoe we dat doen. Door middel van een menselijke IT-aanpak waarbij jij centraal staat. 

Facts and figures