Dynatrace Automation

Stimuleer de digitale transformatie sneller met moeiteloze maar robuuste automatisering, mogelijk gemaakt door zichtbaarheid en beveiligingsinformatie.

Dynatrace Automation

Antwoorden en intelligente automatisering die je helpen om:

Productiebetrouwbaarheid te verbeteren

Sneller veilige software van hoge kwaliteit te leveren

De BizDevSecOps samenwerking te verbeteren

Use cases die DevSecOps stimuleren

Verminder MTTR met herstel in een gesloten lus

Zorg voor een snelle terugkeer naar de normale toestand. Dit kan worden bereikt door geautomatiseerde herstelworkflows te activeren na detectie van gebeurtenissen. Deze gebeurtenissen omvatten serviceonderbrekingen, prestatieknelpunten en beveiligingsproblemen.

Verbeter de samenwerking met gerichte meldingen

Breng automatisch de juiste teams op de hoogte. Hierbij wordt relevante context verstrekt om eventuele wijzigingen in de omgeving te begrijpen. Deze wijzigingen kunnen bestaan uit implementatiewijzigingen, systeemupdates, problemen of beveiligingsincidenten.

Verbeter de productiebetrouwbaarheid met Dynatrace Automation

Voorkom servicedegradatie en negatieve gebruikersimpact proactief. Dit kan worden bereikt door service- of applicatiewijzigingen die kritieke afhankelijkheden hebben automatisch te verifiëren. Deze verificatie gebeurt aan de hand van belangrijke statistieken, SLO’s (Service Level Objectives) en beveiligingsgegevens.

Stop slechte code en kwetsbaarheden met continue releasevalidatie

Verbeter de kwaliteit en beveiliging van software door regelmatig applicaties in pre-productie te valideren. Deze validatie gebeurt op basis van vastgestelde kwaliteitscriteria en serviceniveaudoelstellingen (SLO’s). Dit leidt tot kostenbesparingen door het vermijden van dure correcties na de implementatie.

Veilig implementeren met progressieve levering

Minimaliseer de kans op niet-succesvolle releases door op intelligente wijze canary releases, blauw/groene deployments en het schakelen van functievlaggen te automatiseren. Dit omvat het activeren van rollbacks en corrigerende maatregelen indien nodig.