Dynatrace Answer-driven Automation

Stimuleer de digitale transformatie sneller met moeiteloze maar robuuste automatisering, mogelijk gemaakt door zichtbaarheid en beveiligingsinformatie.

Antwoorden en intelligente automatisering die u helpen om:

Productiebetrouwbaarheidverbeteren

Lever sneller veilige software van hoge kwaliteit

Verbeter de BizDevSecOps samenwerking

Use cases die DevSecOps stimuleren

Verminder MTTR met herstel in een gesloten lus

Zorg voor een snelle terugkeer naar de normale toestand door geautomatiseerde herstelworkflows te activeren na detectie van gebeurtenissen zoals serviceonderbrekingen, prestatieknelpunten en beveiligingsproblemen.

Verbeter de samenwerking met gerichte meldingen

Breng automatisch de juiste teams op de hoogte met relevante context om eventuele wijzigingen in de omgeving te begrijpen, zoals implementatiewijzigingen, systeemupdates, problemen of beveiligingsincidenten.

Verbeter de productiebetrouwbaarheid met automatisering

Voorkom servicedegradatie en negatieve gebruikersimpact proactief door service- of applicatiewijzigingen die kritieke afhankelijkheden hebben automatisch te verifiëren aan de hand van belangrijke statistieken, SLO’s en beveiligingsgegevens.

Stop slechte code en kwetsbaarheden met continue releasevalidatie

Verbeter de kwaliteit en beveiliging van software en verlaag tegelijkertijd de kosten door regelmatig applicaties in pre-productie te valideren op basis van vastgestelde kwaliteitscriteria en serviceniveaudoelstellingen (SLO’s).

Veilig implementeren met progressieve levering

Minimaliseer de kans op niet-succesvolle releases door op intelligente wijze canary releases, blauw/groene deployments en het schakelen van functievlaggen te automatiseren. Dit omvat het activeren van rollbacks en corrigerende maatregelen indien nodig.