Veiligheid boven alles

Security

Bescherm je organisatie tegen een breed scala aan online bedreigingen. Wij bieden robuuste oplossingen tegen risico’s zoals phishing, ransomware, DDoS-aanvallen en andere cyberdreigingen. Evolane staat garant voor de bescherming van jouw gegevens en die van je eindgebruikers, waardoor je je digitale ambities de baas kunt blijven.

Door zero trust-principes te hanteren, zorgen we ervoor dat alleen geverifieerde gebruikers toegang krijgen, wat de veiligheid van je werknemers en de data-integriteit waarborgt. Onze focus op cloudsecurity is essentieel voor het waarborgen van de veiligheid en de betrouwbaarheid van je applicaties. Dit draagt bij aan een veiligere omgeving voor je eindgebruikers, maar verbetert ook hun ervaring met jouw diensten. Samen houden we alles veilig!

Protectie Evolane
Thuis of op kantoor

Bescherm je werknemers

Krijg controle over jouw applicaties en internettoegang en bescherm je organisatie tegen cyberdreigingen.

Microsegmentatie

Microsegmentatie is een beveiligingsstrategie die het netwerk van een bedrijf opdeelt in kleinere, afzonderlijk beveiligde delen. Dit verkleint het aanvalsoppervlak door de toegang tot en beweging binnen het netwerk te beperken. Het voorkomt dat aanvallers zich door het netwerk verspreiden na een inbreuk, en maakt het mogelijk om beveiligingsbeleid nauwkeuriger af te stemmen.

Zero Trust Network Access (ZTNA)

ZTNA is een beveiligingsoplossing die je helpt je bedrijfsnetwerk beter te beschermen. In plaats van het hele netwerk open te stellen, geeft ZTNA alleen toegang tot specifieke applicaties, gebaseerd op strikte identiteitsverificatie en beleidsregels. Dit betekent dat je medewerkers overal veilig kunnen werken, op elk apparaat, zonder het risico te lopen dat jouw volledige netwerk wordt blootgesteld aan aanvallen.

Security Service Edge (SSE)

SSE is een geïntegreerde oplossing die je bedrijf helpt bij het beveiligen van toegang tot gegevens en applicaties in de cloud. Het combineert verschillende beveiligingsfuncties zoals toegangscontrole, gegevensbescherming en dreigingspreventie in één platform. Dit zorgt voor een naadloze en veilige ervaring voor gebruikers, ongeacht waar ze werken of welke apparaten ze gebruiken.

Secure Web Gateway (SWG)

Wanneer het op de beveiliging van data aankomt, neem je beter geen risico’s. Daarom voegen we een extra laag proactieve DNS security toe. Deze beveiliging blokkeert ongewenst webverkeer en verzekert elke gebruiker van een veilige toegang tot het internet. Dit geldt zowel op kantoor, als daarbuiten voor off-network gebruikers. Laat geen enkele afstand jouw veilige internetverbinding nog hinderen!

Cloud Access Security Broker

CASB is jouw bondgenoot in het beheren en beveiligen van toegang tot cloudservices en het voldoen aan compliance-eisen. Het fungeert als een tussenpersoon tussen gebruikers en cloudapplicaties, waardoor je volledige controle en zichtbaarheid hebt over hoe bedrijfsdata wordt gebruikt en gedeeld. Dit betekent betere beveiliging tegen datalekken en ongeoorloofde toegang.

Data Loss Prevention (DLP)

DLP helpt je om gevoelige informatie binnen je bedrijf te beschermen. Het monitort, detecteert en blokkeert automatisch de overdracht van gevoelige gegevens om te voorkomen dat deze buiten het bedrijfsnetwerk komen. Of het nu gaat om persoonsgegevens, financiële informatie of intellectueel eigendom, DLP zorgt ervoor dat deze data niet per ongeluk of opzettelijk wordt gelekt. Dit levert je bedrijf niet alleen een sterkere databeveiliging op, maar helpt ook bij het voldoen aan privacywetten en regelgevingen.

Distributed Denial of Service (DDoS)

Onze DDoS-bescherming is ontworpen om elke dag talrijke DDoS-aanvallen af te weren. We gebruiken een robuust systeem met hoge capaciteit om aanvallen te blokkeren, ondersteund door meerdere verwerkingscentra wereldwijd. Daarnaast voorzien diepgaande rapportages en statistieken omtrent aanvallen jouw team van gedetailleerde inzichten. 

Borderless SD-WAN

Borderless SD-WAN biedt een flexibele en veilige netwerkverbinding voor jouw bedrijf, zonder gebonden te zijn aan traditionele netwerkgrenzen. Het verbindt alle bedrijfslocaties, cloudservices en mobiele gebruikers, wat zorgt voor snellere toegang en een betere gebruikerservaring. Dit verlaagt niet alleen de netwerkkosten, maar verbetert ook de prestaties van cloudapplicaties en versterkt de beveiliging van je bedrijfsgegevens.

Klaar voor elke dreiging

Bescherm jouw Apps & APIs

Bescherm internet business web applications & APIs, uitgerold bij een cloud hyperscaler of in je eigen data center.

API-Security

Met API-beveiliging bescherm je de applicatie-interfaces van jouw bedrijf tegen cyberaanvallen en datadiefstal. Dit betekent dat jouw vertrouwelijke gegevens veilig zijn, wat essentieel is voor zowel de operationele integriteit als het behoud van klantvertrouwen. Door het toepassen van geavanceerde technieken voor het detecteren van bedreigingen, blijven je API’s veilig.

Web Application Firewall (WAF)

Zet in op een firewall-platform dat zich onderscheidt door zijn kracht en doeltreffendheid. Onze geavanceerde application firewall biedt robuuste bescherming en is in staat om een aanzienlijk aantal aanvalsactiviteiten dagelijks te beheren en te mitigeren. Dit niveau van beveiliging zorgt ervoor dat indringers effectief worden afgeschrikt, waardoor uw digitale omgeving veilig en beschermd blijft.

Distributed Denial of Service (DDoS)

Onze DDoS-bescherming is ontworpen om elke dag talrijke DDoS-aanvallen af te weren. Ons robuuste systeem met hoge capaciteit blokkeert aanvallen en wordt ondersteund door meerdere verwerkingscentra wereldwijd. Daarnaast voorzien diepgaande rapportages en statistieken omtrent aanvallen jouw team van gedetailleerde inzichten. 

DNS Security (+DNSSEC)

DNSSEC is een essentiële toevoeging aan jouw cyberbeveiligingsstrategie. Deze technologie valideert DNS-antwoorden, waardoor je de kans op specifieke cyberaanvallen zoals DNS spoofing en man-in-the-middle aanvallen verkleint. Dit verbetert niet alleen de beveiliging van je data, maar versterkt ook het vertrouwen  in de betrouwbaarheid van jouw webapplicatie.

Bot visibility & mitigatie

Onze multi-layered detectietechnologie biedt een effectieve bescherming tegen kwaadwillige bots. We herkennen verdachte activiteiten en voorzien de beste controle op jouw webverkeer. Door middel van granulaire zichtbaarheid en de juiste deep learning algoritmes, bescherm je jezelf tegen de specialiteit van bots: identiteitsfraude. Deze aanpak waarborgt de integriteit van jouw digitale omgeving en beschermt je gegevens tegen ongeautoriseerde toegang.

Application Runtime Security

Garandeer de veiligheid van de gebruikers van jouw applicaties. Onze Application Security detecteert automatisch runtime-kwetsbaarheden en risico’s voor cloud-native applicaties, gedurende de hele levenscyclus van de softwareontwikkeling. Deze aanpak verzekert een continue bewaking en bescherming, cruciaal in het snel veranderende digitale landschap.

Cybersecurity Advisory Workshop

Til je cybersecurity naar een hoger niveau door continue innovatie en uitgebreide bescherming.

Om organisaties te ondersteunen in het ontwikkelen van strategische cyberweerbaarheid, bieden we interactieve workshops aan. Deze sessies zijn gericht op het creëren van een op maat gemaakte aanpak, afgestemd op de specifieke behoeften en bedrijfsdoelstellingen van de organisatie. Er wordt een diepgaande analyse uitgevoerd van de huidige beveiligingspraktijken, waarna een actieplan wordt opgesteld om risico’s te mitigeren en de beveiligingsrijpheid te verhogen. Met behulp van gestandaardiseerde beveiligingskaders en het Cyberfundamentals Framework, stellen we organisaties in staat om hun cybersecurity-status te evalueren en te verbeteren, wat resulteert in een gestructureerde, geprioriteerde en gebudgetteerde strategie voor een sterkere cyberweerbaarheid.

Wil je meer weten?

Onze preferred security-partners

Onze Preferred Proteciepartners Akamai Evolane
Onze Preferred Protectiepartners Dynatrace Evolane
Netskope logo
Logo Uptime Security
Onze Preferred Protectiepartners Splunk Evolane