Dynatrace Applicaties & Microservices

Krijg de beste Application Performance Monitoring in zijn klasse aangeboden door de marktleider.
Automatische en intelligente observatie op schaal voor cloud-native workloads en enterprise-apps helpt u end-to-end hybride cloud gedistribueerde tracering te garanderen, serviceprestaties te optimaliseren, sneller te innoveren, efficiënt samen te werken en meer waarde te leveren met minder moeite.

Full-stack, alles-in-één oplossing

Dynatrace biedt applicatiemonitoring, infrastructuurmonitoring en AIOps in één enkele oplossing en biedt de mogelijkheid om functionaliteiten voor digitale ervaring en bedrijfsanalyse toe te voegen als extra functies.

Dit alles zorgt ervoor dat u relaties en afhankelijkheden over de volledige stack begrijpt voor nauwkeurige antwoorden

Automatische monitoring van cloud-native workloads en microservices

Dynatrace ontdekt en monitored automatisch dynamische microservice-workloads die in containers op Kubernetes worden uitgevoerd, met behulp van de OneAgent-technologie en open-sourceoplossingen zoals OpenTelemetry. Begrijp moderne cloudtechnologieën, van serverloze tot berichtenwachtrijen, en hoe ze presteren, hoe ze met elkaar communiceren, en detecteer onmiddellijk slecht presterende microservices.

Verbeter de productiekwaliteit met tracering op codeniveau

Leg automatisch transacties vast op elk niveau, tot op codeniveau. Duik diep om de prestaties te analyseren en te optimaliseren voor een betere gebruikerservaring.

Krijg op grote schaal AI-aangedreven antwoorden met Grail

Door loganalyses te verenigen met PurePaths gedistribueerde tracering en de snelheid en schaal van Grail kunnen ondernemingen de veerkracht van applicaties en de gebruikerservaring drastisch verbeteren door naadloos on-demand, AI-aangedreven antwoorden te leveren voor zelfs de grootste en meest dynamische omgevingen.