Dynatrace Applicaties & Microservices

Krijg de beste Application Performance Monitoring in zijn klasse aangeboden door de marktleider.

Dynatrace Applicaties en Microservices zorgt voor automatische en intelligente observaties op schaal voor cloud-native workloads en enterprise-apps. Dit stelt je in staat om het volledige traject van je hybride cloudomgeving nauwkeurig te traceren. Bovendien helpt het je om serviceprestaties te optimaliseren, sneller te innoveren en efficiënter samen te werken. Hierdoor kan je uiteindelijk meer waarde leveren met minder moeite.

Dynatrace applicaties & Microservices logo

Full-stack, alles-in-één oplossing

Dynatrace biedt applicatiemonitoring, infrastructuurmonitoring en AIOps in één enkele oplossing. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om functionaliteiten voor digitale ervaring en bedrijfsanalyse toe te voegen als extra functies.

Dit alles zorgt ervoor dat je relaties en afhankelijkheden begrijpt over de volledige stack, voor nauwkeurige antwoorden.

Full-stack, alles-in-één oplossing, Dynatrace Applicaties en Microservices

Dynatrace Applicaties en Microservices: automatische monitoring van cloud-native workloads en microservices

Dynatrace ontdekt en monitort automatisch dynamische microservice-workloads die in containers op Kubernetes worden uitgevoerd. Dit met de hulp van de OneAgent-technologie en open-sourceoplossingen zoals OpenTelemetry. Begrijp moderne cloudtechnologieën en hoe ze presteren, hoe ze met elkaar communiceren en detecteer onmiddellijk slecht presterende microservices.

Verbeter de productiekwaliteit met tracering op codeniveau

Leg automatisch transacties vast op elk niveau, tot op codeniveau. Duik diep om de prestaties te analyseren en te optimaliseren voor een betere gebruikerservaring.

Krijg op grote schaal AI-aangedreven antwoorden met Grail

Door loganalyses te verenigen met PurePaths gedistribueerde tracering en de snelheid en schaal van Grail, kunnen ondernemingen de veerkracht van applicaties en de gebruikerservaring drastisch verbeteren. Dit doen ze door naadloos on-demand, AI-aangedreven antwoorden te leveren, zelfs voor de grootste en meest dynamische omgevingen.