Akamai Technologies

Ontdek hoe Evolane als advanced select partner, de brug vormt tussen jouw organisatie en Akamai, marktleider in Enterprise en Cloud security. Ze onderscheiden zich door het bezit van ‘s werelds grootste gedistribueerde computing platform, cruciaal voor geavanceerde web- en internetdiensten. Evolane faciliteert toegang tot deze innovatieve technologieën, om zo jouw digitale beveiliging en netwerkprestaties te verbeteren.

“Securing at the Edge”, dat is Akamai in een notendop. Ze houden de meest innovatieve cyberaanvallen tegen op de grens van de digitale wereld. Hierbij boeten ze niet in op kwaliteit, maar garanderen ze een optimale gebruikerservaring. 

Klaar om de kracht van Akamai te ontdekken? Neem dan contact op met onze experts!

Akamai Advanced Select Partner

Globale technologie, lokale expertise

Met het grootste gedistribueerd computing platform ter wereld en de geavanceerde beveiligings- en video delivery oplossingen die dat versterken, is het technologiebedrijf marktleider in Entreprise en Cloud Security.

Akamai’s portfolio wordt ondersteund door Evolane’s ongeëvenaarde klantenservice, analyse en 24/7 monitoring. Oprichter Kristof Haeck werkte doorheen zijn carrière samen met Akamai en leerde het platform zo in al haar facetten kennen. Als iemand die enkel kiest voor wie en waar hij in gelooft, duurde het niet lang voor Kristof een Akamai Select Partner werd, om de successen verder te zetten.

Deze titel is weggelegd voor partners die blijven investeren om de juiste productkennis en productconfiguratie te voorzien! Met meer dan 15 jaar ervaring met Akamai’s oplossingen, zijn onze engineers intussen zo gecertificeerd als het maar kan en lieten we er al wat noemenswaardige samenwerkingen op na.  Evolane combineert zo de voordelen van een vertrouwde lokale partner met de ingenieuze technologie van een internationaal bedrijf!

Akamai Advanced Select Partner logo

Akamai’s Producten & Oplossingen

Ontdek wat Akamai voor jou te bieden heeft

Security

Integreer sterke beveiliging overal waar jouw bedrijf de wereld ontmoet.

Ontdek Akamai’s Security Oplossingen

Content Delivery

Je creëert buitengewone digitale ervaringen. Vertrouw op de behendigheid en schaal van de Akamai Intelligent Edge om je te helpen deze feilloos af te leveren.

Ontdek Akamai’s Content Delivery Oplossingen

Cloud Computing

Verbeter de prestaties van ondernemingen en de snelheid waarmee ze op de markt kunnen worden gebracht met ontwikkelaars-vriendelijke cloud computing services die draaien op Akamai Connected Cloud.

Ontdek Akamai’s Cloud Computing Oplossingen

Snel en veilig aan de Edge

Ontdek wat Akamai voor jouw organisatie kan betekenen

Innoveer en implementeer

De Edge is een katalysator voor innovatie. Dankzij een serverloos Edge-platform kunnen ontwikkelaars elke digitale uitdaging oplossen, implementeren en opschalen. Betere en snellere ervaringen creëren, dat doe je met Akamai. 

Veiliger en gebruiksvriendelijker

Je wil je klanten een geweldige ervaring bieden, zodat ze blijven terugkomen. Onze intelligente routering en automatische optimalisaties beschermen jou en je klanten, zonder in te boeten op de gebruikerservaring.

Bescherm je reputatie en omzet

Cyberaanvallen kunnen grote financiële kraters achterlaten. Stop aanvallen voortaan aan de rand, vóór ze jouw apps, infrastructuur en mensen bereiken. Onze consistente beveiliging helpt risico’s te minimaliseren, zonder je te vertragen. 

Snelle groei op globale schaal

Met een enorm wereldwijd bereik en een ongeëvenaarde capaciteit beschik je over alles wat je nodig hebt om snel nieuwe markten te bereiken en je groei te ondersteunen. Met de Akamai-toepassingen pas je je automatisch aan aan een toename van het verkeer en beperk je jouw downtime tot een minimum. 

Veilig voor jou, gebruiksvriendelijk voor de klant

Ontdek hoe Akamai’s Edge-principe jouw organisatie vooruit kan helpen

Beveiligd, ook tegen nieuwe gevaren

De toepassingen van Akamai zijn steeds aangepast aan de nieuwste cyberdreigingen en veranderende tactieken. Zo garandeert het bedrijf bescherming tegen o.a. SQL injections, cross site scripting, remote file inclusions, bot attacks, malware, phishing en ransomware.

Akamai houdt beslissingen, apps en ervaringen dichter bij gebruikers dan wie dan ook — en aanvallen en bedreigingen ver weg. Op deze manier worden DDoS-aanvallen geblokkeerd, nog voor ze je applicatie of datacenter kunnen bereiken!  Dit doet Akamai voor ‘s werelds grootste bedrijven. Het intelligente Edge-platform omringt alles van de onderneming tot de cloud, zodat bedrijven en hun klanten snel, slim én beveiligd zijn.

Onberispelijke customer experiences

Consumenten verwachten een onberispelijke kijkervaring en directe toegang tot high-definition video-inhoud op elk scherm. Het leveren van software-updates, games, sociale media, nieuws en andere inhoud moet ook naadloos, snel en schaalbaar zijn.

Akamai Media Delivery Solutions helpt je jouw publiek wereldwijd te betrekken door content van de hoogste kwaliteit te leveren waar en wanneer gebruikers maar willen. Zo kan je meegroeien met de complexiteit van verschillende soorten apparaten, zonder een dure infrastructuur te hoeven bouwen. Akamai’s Web Performance Solutions helpen bovendien klanten te betrekken met snelle, gepersonaliseerde online ervaringen. Hierdoor kunnen meer inkomsten en flexibiliteit verwezenlijkt worden, waardoor het bedrijf zich wereldwijd kan uitbouwen.