Dynatrace Business Analytics

Verbeter de samenwerking tussen IT- en bedrijfsteams met realtime analyses die nauwkeurige bedrijfsobservatie bieden, waardoor betere bedrijfsresultaten worden behaald via digitale kanalen en processen.

Dynatrace Business Analytics

Onderneem actie met Business Analytics

Verbeter je zakelijke beslissingen door gebruik te maken van nauwkeurige gegevensanalyse voor web- en mobiele conversies, omzetimpact, validatie van releases en bedrijfsprocessen. Combineer bedrijfscontext uit meerdere bronnen met full-stack applicatie-analyse en prestatiegegevens om volledig inzicht in jouw activiteiten te krijgen.

Zakelijke Impact

Bekijk real-time bedrijfsimpact om prioriteit te geven aan wat het belangrijkst is.

Release Validatie

Zorg ervoor dat software releases voldoen aan de verwachte zakelijke doelen.

Conversie Optimalisatie

Verminder desertie voor je allerbelangrijkste klanten.

Ervaring Rapportage

Weet waar je staat voor interne en externe SLO’s op het gebied van zakelijke en IT-statistieken.

Zakelijke Process Monitoring

Detecteer afwijkingen en optimaliseer je bedrijfsprocessen.

Breng real-time BizDevOps-samenwerking tot stand

Elimineer silo’s tussen je IT- en zakelijke teams en tools met realtime gedeelde context en operationele analyses. Gebruik bedrijfsanalyses om externe systemen zoals webanalyses, CRM- en ERP-oplossingen, marketingautomatiseringssoftware en stem-van-klant-tools te integreren. Analyseer zakelijke anomalieën, langetermijntrends en optimalisatiemogelijkheden met precisie en duidelijkheid, en leg eenvoudig kritieke bedrijfsgegevens op schaal vast zonder codewijzigingen.

Geef prioriteit aan verbeteringen op basis van bedrijfsimpact

Vermijd giswerk om te bepalen welke optimalisatie-inspanningen jouw bedrijf ten goede komen door gebruik te maken van realtime analyse, verkenning en query’s van gegevens. Neem weloverwogen zakelijke beslissingen op basis van inzichten in de strategieën met de grootste impact, aangepast aan jouw branche en bedrijfskritische prestatie-indicatoren.

Minimaliseer desertie en optimaliseer conversies

Neem een proactieve benadering om de gebruikerservaring te verbeteren tijdens kritieke zakelijke mijlpalen en conversiestappen. Gebruik applicatie-analyses om verbeterpunten in het gebruikerstraject te lokaliseren en inzicht te krijgen in de prestaties per geografie, product, klantsegment en meer.

Begrijp en los problemen direct op voordat ze impact hebben

Verleg je focus van reactieve naar proactieve probleemoplossing en innovatie met AI-aangedreven afwijkingsdetectie, alerting en bepaling van de hoofdoorzaak. Voorkom problemen voordat ze de gebruikerservaring, bedrijfsprocessen en KPI’s beïnvloeden en krijg direct bruikbare inzichten. Besteed meer tijd aan innovatie en minder aan het oplossen van problemen, omdat het betrouwbare antwoorden en bruikbare inzichten biedt.

 Verken Dynatrace Business Analytics voor jouw branche

Detailhandel

Verbeter je e-commerce conversies en sales door het klanttraject te monitoren en te optimaliseren met een naadloze e-commerce oplossing.

Bankieren

Verbeter klantloyaliteit en relaties door snelle en naadloze web- en mobiele financiële applicaties te bieden met minimale wrijving.

Verzekering

Verbeter de tevredenheid van polishouders en het retentiepercentage met naadloze en foutloze digitale interacties.

Publieke Sector

Voldoe aan de verwachtingen van de burgers en overtref deze door hen digitale diensten aan te bieden die alomvattend en aantrekkelijk zijn.

Reizen en Gastvrijheid

Verbeter de tevredenheid en loyaliteit van gasten in elke fase van hun reis met naadloze en superieure digitale reiservaringen.

Gezondheidszorg

Lever een naadloze en uniforme digitale ervaring om de verwachtingen van de consument te overtreffen, door meer controle te krijgen over zorgtechnologie en leveringsopties.

Vereenvoudig cruciale besluitvorming met real-time precisie en relevante context.

Identificeer nauwkeurig bedrijfsafwijkingen, analyseer langetermijntrends en ontdek mogelijkheden voor procesoptimalisatie met nauwkeurige en duidelijke antwoorden op complexe zakelijke vragen. Leg moeiteloos kritieke bedrijfsgegevens vast zonder codewijzigingen en integreer deze naadloos met IT-gegevens op schaal om krachtige analyses mogelijk te maken.