Contentsquare

Het Digital Experience cloud platform van Contentsquare helpt bedrijven de digitale beleving van hun eindgebruiker te optimaliseren door inzicht te geven in het online gedrag van hun klanten. Daar waar traditionele tools moeilijk te gebruiken en implementeren zijn, gaat het Contentsquare-platform teams in zowel marketing, product, eCommerce en IT met een heel eenvoudige interface diepgaande inzichten geven. Of het nu over een informatieve website, een eCommerce oplossing, een nieuwssite of een mobiele app gaat: elk team kan dankzij Contentsquare bijdragen tot de optimalisatie van de online beleving van de eindgebruiker en het verhogen van de ROI.

Contentsquare biedt digitale inzichten

Ontdek wat Contentsquare voor jouw organisatie kan betekenen

AI inzichten

Het platform van Contentsquare maakt de grootste opportuniteiten en tekortkomingen van je digitale content in enkele seconden zichtbaar. Hierdoor mis je geen enkele anomalie, fout of opportuniteit. Het voelt aan alsof een heel team van analisten je een takenlijst aanreikt met de prioriteiten die de grootste impact hebben.

Gebruiksvriendelijk en toegankelijk

Digitale toegankelijkheid maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig gebruik te maken van je webomgeving. Het is een morele taak voor elke contentbouwer, waar Contentsquare jou een handje bij helpt. Door het maken van een inclusieve, conforme en toegankelijke ervaring, is jouw platform toegankelijk voor iedereen!

Privacy en veiligheid

Contentsquare biedt vooraanstaande privacy en gegevensbeveiliging zodat hun klanten gerust vertrouwen kunnen opbouwen met hun eindgebruikers. Er worden miljarden transacties geanalyseerd en geaggregeerd, zoals bewegingen met de computermuis, touchscreen-bewegingen en andere mobiele interacties, om merken in staat te stellen de best mogelijke gebruikerservaring te bieden aan hun eindgebruikers.

Privacy en veiligheid Contentsquare

Alles voor een optimale gebruikerservaring

Inzicht in de eindgebruiker 

  • Vind technische en User Experience root causes voordat problemen een grote impact hebben op je conversie.
  • Voorkom klantenverlies door een slechte ervaring.
  • Mochten er zich toch problemen voordoen, kan je je leads en omzet snel terughalen.

 

  • Kwantificeer de omvang van een problem of een opportuniteit en begrijp welke omzet hiermee gepaard gaat.
  • Monitor in detail jouw business doelstellingen en performantie.
  • Koppel reële omzetscijfers en andere waardevolle KPI’s aan je beslissingsproces.

Solution Partner van Contentsquare

Globale technologie, lokale expertise

De intelligente monitoringsoplossing van Contentsquare wordt ondersteund door Evolane’s ongeëvenaarde klantenservice, analyses en 24/7 monitoring. Als “man in the middle” zorgt Evolane voor een onafhankelijk inzicht in de prestaties van je digitale content.

Onze oprichter Kristof Haeck werkte zijn hele loopbaan met monitoringoplossingen en volgde de evolutie van de monitoringsbusiness op de voet. Door onze diepgaande samenwerking bij enkele vooruitdenkende klanten, merkten we bij Evolane dat Contentsquare een zeer volwassen en capabele technologieleverancier met een doelstelling-georiënteerde visie is. Sinds eind 2021 is Evolane een nieuwe Contentsquare partner. Sinds de start van dit partnership, zijn onze technische consultants en sales professionals volledig gecertificeerd.

Met meer dan 13 jaar monitoringservaring met verschillende monitoringsplatformen, blijven onze technici zich regelmatig bijscholen via trainingen. De Evolane Guardians hebben jarenlange ervaring op het gebied van engineering, ontwikkeling en beveiliging om verder te gaan dan de monitoring. Zo combineert Evolane de voordelen van een vertrouwde lokale partner met een toonaangevend wereldwijd technologiebedrijf.