Cybersec Europe 2023

“Shield Your Core” met Akamai’s Microsegmentatie

Cybersec Europe 2023 Blog

Op 19 en 20 april 2023 zal Evolane samen met technologiepartner Akamai aanwezig zijn op “Cybersec Europe”, de opvolger van de succesvolle vakbeurzen Infosecurity.be en Data & Cloud Expo Event. ​​Dit jaar luidt het kernthema “Shield Your Core”. Evolane geeft er een Theatre Session over het stoppen van de verspreiding van ransomware, aan de hand van Akamai’s Software Defined Netwerksegmentatie! Breng jij ons een bezoekje? 

Wat te verwachten van het event?

Als bezoeker kan je er deelnemen aan een interactief programma, met de focus op de wereld van IT-transformatie met bijhorende uitdagingen en oplossingen.

Ontdek de laatste innovaties in data science, cloud en artificiële intelligentie door middel van:

 • Een high-end programma
 • Inspirerende keynotes
 • Talkshows en Q&A sessies
 • Interactieve workshops & webinars
 • Een inspirerende beurs rond de nieuwste oplossingen en innovaties

Ontmoet collega’s

De bezoekers van Cybersec Europe zijn allerhande IT-professionals die staan te popelen zich te laten inspireren. Men kan hen onderverdelen in leidinggevende profielen en Decision Makers (zoals IT-directors, CISO’s, CIO’s en CDO’s), Influencers (bv. IT-managers, Netwerkmanagers en Architecten), maar ook Technische Profielen (zoals Data Scientists, DevOps Leads, Software Developers en Network Engineers).

Naast een geweldige bron van inspiratie, is het event dus ook dé gelegenheid om jouw netwerk uit te breiden met tal van interessante connecties. Ontmoet jouw collega IT-ers tijdens de interactieve sessies of maak op informele wijze kennis tijdens een hapje en een drankje.

Verruim je kennis

Cybersec 2023 neemt je mee onderweg naar een veiligere cyber space in Europa door tijdens workshops, keynotes, webinars Q&A-sessies te focussen op:

 • Cybersecurity Strategy
 • Human Firewall
 • Hybrid IT Protection
 • Data Protection & Privacy
 • Identity & Access Management
 • Resilience & Recovery
 • Cyber Compliance
 • Web3 Security

Onze bijdrage? Evolane neemt de bezoekers van haar stand mee doorheen Akamai’s Software Defined Netwerksegmentatie, App & API Security en Zero Trust-oplossingen. 

 

Theatre Session

Gekaderd in het thema “Shield Your Core” zullen Evolane en Akamai bovendien op beide event dagen (woensdag 19 april en donderdag 20 april) van 13u15 tot 13u45 een informatieve “Theatre Session” geven rond Akamai’s oplossing, gespecialiseerd in de bestrijding van de verdere verspreiding van ransomware, namelijk: Software Defined Netwerksegmentatie. Het vraagstuk waarmee we aan de slag gaan? “Hoe verbreekt men de Ransomware Kill Chain?” Reserveer dit moment dus alvast in jouw planning!

Lees hier onze andere blogs

Phishing

Phishing

Brand protectorVersterk de beveiliging van je merk tegen phishing-aanvallenIn het digitale tijdperk waarin we leven, vormen cybercriminelen een constante bedreiging. Deze bedreigingen hebben zich in de loop der jaren ontwikkeld en zijn veelomvattender geworden,...

Lees meer
A Day In The Life Of …

A Day In The Life Of …

A day in the life of ...onze Perfomance Engineer DylanOntmoet Dylan! Vijf jaar geleden startte hij bij Evolane in het kader van een stage. Vandaag is Dylan een vaste waarde binnen het Performance Monitoring Team. En wat voor één! Als Dynatrace performance engineer...

Lees meer
Breaking the Ransomware Kill Chain

Breaking the Ransomware Kill Chain

Tijdens Cybersec Europe 2023De dreiging van ransomware-aanvallen kent een ongeziene piek. In 2022 kreeg de helft van alle organisaties te maken met een aanval van deze categorie. Voor de helft van hen kwam dit als een totale verrassing, omdat zij ervan overtuigd waren...

Lees meer