Cybersec Europe 2023

“Shield Your Core” met Akamai’s Microsegmentatie

Op 19 en 20 april 2023 zal Evolane samen met technologiepartner Akamai aanwezig zijn op “Cybersec Europe”, de opvolger van de succesvolle vakbeurzen Infosecurity.be en Data & Cloud Expo Event. ​​Dit jaar luidt het kernthema “Shield Your Core”. Evolane geeft er een Theatre Session over het stoppen van de verspreiding van ransomware, aan de hand van Akamai’s Software Defined Netwerksegmentatie! Breng jij ons een bezoekje? 

Wat te verwachten van het event?

Als bezoeker kan je er deelnemen aan een interactief programma, met de focus op de wereld van IT-transformatie met bijhorende uitdagingen en oplossingen.

Ontdek de laatste innovaties in data science, cloud en artificiële intelligentie door middel van:

 • Een high-end programma
 • Inspirerende keynotes
 • Talkshows en Q&A sessies
 • Interactieve workshops & webinars
 • Een inspirerende beurs rond de nieuwste oplossingen en innovaties

Ontmoet collega’s

De bezoekers van Cybersec Europe zijn allerhande IT-professionals die staan te popelen zich te laten inspireren. Men kan hen onderverdelen in leidinggevende profielen en Decision Makers (zoals IT-directors, CISO’s, CIO’s en CDO’s), Influencers (bv. IT-managers, Netwerkmanagers en Architecten), maar ook Technische Profielen (zoals Data Scientists, DevOps Leads, Software Developers en Network Engineers).

Naast een geweldige bron van inspiratie, is het event dus ook dé gelegenheid om jouw netwerk uit te breiden met tal van interessante connecties. Ontmoet jouw collega IT-ers tijdens de interactieve sessies of maak op informele wijze kennis tijdens een hapje en een drankje.

Verruim je kennis

Cybersec 2023 neemt je mee onderweg naar een veiligere cyber space in Europa door tijdens workshops, keynotes, webinars Q&A-sessies te focussen op:

 • Cybersecurity Strategy
 • Human Firewall
 • Hybrid IT Protection
 • Data Protection & Privacy
 • Identity & Access Management
 • Resilience & Recovery
 • Cyber Compliance
 • Web3 Security

Onze bijdrage? Evolane neemt de bezoekers van haar stand mee doorheen Akamai’s Software Defined Netwerksegmentatie, App & API Security en Zero Trust-oplossingen. 

 

Theatre Session

Gekaderd in het thema “Shield Your Core” zullen Evolane en Akamai bovendien op beide event dagen (woensdag 19 april en donderdag 20 april) van 13u15 tot 13u45 een informatieve “Theatre Session” geven rond Akamai’s oplossing, gespecialiseerd in de bestrijding van de verdere verspreiding van ransomware, namelijk: Software Defined Netwerksegmentatie. Het vraagstuk waarmee we aan de slag gaan? “Hoe verbreekt men de Ransomware Kill Chain?” Reserveer dit moment dus alvast in jouw planning!

Lees onze andere blogs

Kennisdeling Microsegmentatie

Kennisdeling Microsegmentatie

Cybersecurity Experience Nederland en IT Leadership Belgium 2022Samen weet je meer dan alleen. Dat weten we bij Evolane! En waar leg je makkelijker contacten, dan op netwerking events? In het najaar van 2022 waren we enerzijds aanwezig tijdens Heliview’s Belgische IT...

Lees meer
Guardicore Microsegmentation Training

Guardicore Microsegmentation Training

4 Belangrijke LearningsMeer dan een jaar geleden heeft Akamai Guardicore overgenomen om zijn Enterprise Security aanbod te versterken met Guardicore's Software Based Microsegmentation Technology. De Security Engineers van Evolane staan te popelen om een aantal van de...

Lees meer
A Day In The Life Of …

A Day In The Life Of …

onze Customer Success Manager DaveBenieuwd naar de werking van Evolane? Interesse in een job in ons team? Dave gidst je doorheen zijn dag als Customer Success Manager bij Evolane. Want wie is er beter geplaatst om jou over deze werkplek te vertellen, dan één van je...

Lees meer