Netskope

Evolane verbindt klanten met Netskope’s expertise in cloudbeveiliging en netwerkoptimalisatie, essentieel voor de bescherming van data en netwerken in cloudomgevingen. Met hun innovatieve aanpak in real-time data- en dreigingsbescherming, zet Netskope nieuwe standaarden in de industrie.

De evolutie naar cloudcomputing, de opkomst van hybride werkplekken, toenemende cybersecuritydreigingen en de noodzaak van operationele efficiëntie hebben de vereisten voor security en connectiviteit getransformeerd. Samen met Netskope zorgen we ervoor dat we afgestemd zijn op deze verschuivingen zodat we individuen en data kunnen beschermen en versterken, in elke situatie.

Ontdek de betrouwbare producten van Netskope in combinatie met de expertise van Evolane. Neem contact op!

Security Service Edge Producten

Bescherm tegen geavanceerde en cloud-geactiveerde dreigingen en waarborg de veiligheid van gegevens, ongeacht waar deze zich bevinden of hoe ze worden gedeeld.

Security Service Edge (SSE)

SSE biedt snelle, gebruiksvriendelijke beveiliging voor transacties, ongeacht waar je team of gegevens zich bevinden. Het combineert verschillende beveiligingsfuncties in één samenhangend cloudgebaseerd platform.

Next Gen Secure Web Gateway (SWG)

De basis voor SSE-web en cloud beveiliging, die bescherming biedt tegen bedreigingen en je gegevens veilig houdt.

Data Loss Prevention (DLP)

De meest uitgebreide en geavanceerde cloudgebaseerde DLP-oplossing in de sector zorgt voor een consequente beveiliging van gevoelige gegevens in alle delen van het bedrijf.

Private Access for Zero Trust Network Access (ZTNA)

Snelle, veilige en rechtstreekse verbinding met privé-applicaties, ongeacht waar ze gehost worden. Deze methode verlaagt het risico, vereenvoudigt IT-taken en verbetert de gebruikerservaring.

Cloud Access Security Broker (CASB)

Gebruik cloudtoepassingen en -diensten zonder in te boeten op veiligheid.

Cloud Firewall FWaaS

FWaaS biedt netwerkbeveiliging, maakt samenvoeging mogelijk, vermindert complexiteit en verlaagt de operationele kosten.

Lokale expertise, wereldklasse technologie

Beveiligd, ook tegen nieuwe gevaren

Evolane combineert de geavanceerde technologie van Netskope met onze persoonlijke aanpak en diepgaande kennis van de lokale markt. Onze klanten profiteren van deze krachtige combinatie, waardoor ze verzekerd zijn van de beste cloudbeveiligingsoplossingen.

Netskope logo