The best seat for a splendid IT ride

 

Protectie Evolane

Security

Bescherm je organisatie tegen diverse online bedreigingen, zoals phishing, ransomware en DDoS-aanvallen. Met onze zero trust-principes en cloudsecurity garanderen we de veiligheid van je gegevens en applicaties, en verbeteren we de ervaring van je eindgebruikers. Bij Evolane staan veiligheid en betrouwbaarheid voorop, zodat je je digitale ambities de baas blijft en tegelijkertijd de reputatie van je bedrijf versterkt. Samen houden we alles veilig!

Performantie Evolane

Experience

Garandeer betrouwbare, snelle en kwaliteitsvolle applicaties dankzij APM's, CDN's en sales funnels, ondersteund door performance- en AI-gedreven monitoring. De combinatie van klantgerichtheid en operationele efficiëntie helpt je sneller bedrijfsdoelen te bereiken en verbetert de dienstverlening aan je eindgebruikers. Stap in de wereld van digitale excellentie, waar elke interactie telt en elk proces geoptimaliseerd is.

Zeg vaarwel tegen IT-frustraties dankzij de Evolane-optimalisaties. Samen gaan we voor een IT-landschap dat je organisatie, team en doelstellingen maximaal ondersteunt.

Samen kunnen we meer bereiken 

Gespecialiseerde technologieën & inhouse expertise

Na de identificatie van jouw uitdagingen, linken we je problemen aan de juiste oplossing en inhouse expertise. Om ervoor te zorgen dat we alle issues kunnen afdekken, werkt Evolane met fantastische technologieën aangeleverd door de meest gerenommeerde techbedrijven die er zijn. Ontdek onze partners:  Akamai, Atlassian, Dynatrace, Netskope en Splunk!

Flexibiliteit is ons ding. Kan je een of twee dagen per week hulp gebruiken? Heb je een specifiek Dev/TestOps project. Zoek je een solution partner op korte of lange termijn? Wij beogen het ruimere plaatje: jouw doel. Dat is teamwerk!

Gespecialiseerde technologieën & inhouse expertise Evolane

Onze klanten vertellen… 

Stef Nerinckx, ICT Development Manager, Kinepolis - Evolane

“Kunnen vertrouwen op goede partners is heel belangrijk voor Kinepolis.  Steeds bereikbaar, snel schakelen en meedenken met de klant zijn kenmerken die bij me opkomen als ik Evolane moet beschrijven.  Als je dat nog eens kan doen in een leuke positieve sfeer heb je de perfecte partner!”

Stef Nerinckx
ICT Development Manager, Kinepolis

Christophe Coucke, BI & IT - Evolane

“Een straffe POC van Evolane overtuigde ons meteen om door te zetten en onze prestaties op wereldwijde schaal te verbeteren met behulp van Akamai-technologie. Het bleek een geweldige zet. De goede resultaten zijn moeilijk te betwisten.

Christoph Coucke
Head of BI & IT,  InSites Consulting

Kris Van Rossem, Mediafin - Evolane

We waren blij met de oplossingen die Akamai ons bood. We vonden al snel een lokale partner in Evolane, bestaande uit een paar bekende gezichten waarvan we wisten dat ze experts waren in Akamai-technologie.

Kris Van Rossem
CTO,  Mediafin

Pieter De schepper, Massive Media

“In het verleden vertrouwden we dagelijks op externe supportteams, maar dat paste niet bij de manier van werken die we bij Massive Media wilden nastreven. Nu hebben we een lokale partner met wie we kunnen communiceren — en van wie we proactief het beste werk verwachten. Met Evolane kregen we precies wat we wilden.”

Pieter De Schepper
VP of Engineering, Massive Media

Pieter De schepper, Massive Media

“Ze weten perfect waar ze het over hebben en zijn gul met goede raad en expertise. Ze hebben een sterke focus op jou als klant.  Dat voelt comfortabel en herkenbaar.”

Bjorn Van Reet
ex-CIO, Kinepolis

Blijf op de hoogte via onze blogs

Phishing

Phishing

Brand protectorVersterk de beveiliging van je merk tegen phishing-aanvallenIn het digitale tijdperk waarin we leven, vormen cybercriminelen een constante bedreiging. Deze bedreigingen hebben zich in de loop der jaren ontwikkeld en zijn veelomvattender geworden,...

Lees meer
A Day In The Life Of …

A Day In The Life Of …

A day in the life of ...onze Perfomance Engineer DylanOntmoet Dylan! Vijf jaar geleden startte hij bij Evolane in het kader van een stage. Vandaag is Dylan een vaste waarde binnen het Performance Monitoring Team. En wat voor één! Als Dynatrace performance engineer...

Lees meer
Breaking the Ransomware Kill Chain

Breaking the Ransomware Kill Chain

Tijdens Cybersec Europe 2023De dreiging van ransomware-aanvallen kent een ongeziene piek. In 2022 kreeg de helft van alle organisaties te maken met een aanval van deze categorie. Voor de helft van hen kwam dit als een totale verrassing, omdat zij ervan overtuigd waren...

Lees meer