Splunk Enterprise 

Verbeter uw datagestuurde besluitvorming met behulp van Splunk Enterprise. Ontdek waardevolle inzichten uit al uw gegevens door middel van krachtige zoek-, analyse- en visualisatiemogelijkheden.

Splunk Enterprise
Hoe het werkt

Het Splunk-platform maakt end-to-end zichtbaarheid mogelijk van edge tot cloud

Zoek uw data

Navigeer eenvoudig door data van verschillende soorten en waarden, ongeacht de locatie in uw data-ecosysteem.

Visualiseer uw data

Ontketen inzichten vanaf elke locatie, of het nu in het operatiecentrum, op de desktop, in het veld of onderweg is, door gepersonaliseerde dashboards en gegevensvisualisaties te maken.

Analyseer uw data

Verbeter de veerkracht van uw bedrijf door Splunk te gebruiken om uw activiteiten te monitoren, te waarschuwen en erover te rapporteren.

Handel naar uw data

Neem snelle en weloverwogen beslissingen door gegevens uit uw hele organisatie te gebruiken.

Functies

Toegang tot uw data, waar u ook bent

U kunt overal profiteren van het Splunk-platform, of u nu thuis bent, in uw datacenter, op locatie of een combinatie hiervan, met een uniforme en hybride ervaring.

Machine learning en AI

Verhoog uw beveiliging en bedrijfsresultaten door gebruik te maken van intelligentie op machineniveau. Zo kan je incidenten voorspellen en voorkomen, in plaats van er enkel en alleen op te reageren.

Collaboratieve tools

Krijg toegang tot, en werk samen met de mobiele, tv- en augmented reality-functies van Splunk Enterprise, waar u ook bent.

Data streaming

Verzamel, verwerk en distribueer gegevens in realtime naar Splunk en andere bestemmingen in slechts enkele milliseconden met onze krachtige streamverwerkingsmogelijkheden.

Analytics werkruimte

Reageer snel op gebeurtenissen door middel van visualisatie. Transformeer loggegevens in statistieken, verbeter de zoek- en monitoringmogelijkheden en vereenvoudig waarschuwingsprocessen.

Schaalbare index

Verzamel en neem terabytes aan gegevens op uit duizenden bronnen en meer, zonder beperkingen.

Krachtige dashboards

Breng moeiteloos ingewikkelde gegevensverhalen over met onze gebruiksvriendelijke interface voor het maken van dashboards.