Splunk Observability

Los problemen binnen enkele seconden op met de unieke oplossing voor waarneembaarheid die full-stack is, wordt aangedreven door analyse en native is voor OpenTelemetry.

Splunk Observability
Overzicht

Verbeter de digitale veerkracht door de kosten van onverwachte uitval te verlagen via een samenhangende gebruikersinterface.

Los problemen sneller op

Teams kunnen problemen 80-90% sneller opsporen en oplossen met behulp van begeleide analyse van de hoofdoorzaak, intelligente correlatie en ingebouwde reactie op incidenten.

Verbeter de betrouwbaarheid

Verminder grote IT-incidenten met meer dan 50% met voorspellende analyses en proactieve monitoring van zakelijke services.

Bouw uitzonderlijke klantervaringen

Versnel de ontwikkeling met meer dan 90% en krijg een uitgebreid inzicht in jouw apps, infrastructuur en gebruikerservaringen met realtime monitoring op basis van open standaarden.

Producten

Splunk Observability

Splunk Application Performance Monitoring

NoSample gedistribueerde tracering en zichtbaarheid op codeniveau bieden inzicht in cloud-native, microservice en monolithische applicaties.

Meer informatie

Splunk IT Service Intelligence

Zorg voor service prestaties met volledige zichtbaarheid, AIOps en informatie over incidenten.

Meer informatie

Splunk Real User Monitoring

Identificeer en los klantgerelateerde problemen, op web- en mobiele platforms, op door volledig inzicht te krijgen in de eindgebruikerservaring.

Meer informatie

Splunk Infrastructure Monitoring

Verbeter de prestaties in hybride cloudomgevingen met direct inzicht en realtime waarschuwingen.

Meer informatie

Splunk Incident Intelligence

Voorzie “on-call” DevOps-teams van de benodigde gegevens om services snel te diagnosticeren, repareren en herstellen.

Meer informatie

Splunk Synthetic Monitoring

Identificeer en pak prestatieproblemen aan voordat ze gevolgen hebben voor gebruikers door gebruikerflows, zakelijke transacties en API’s proactief te monitoren.

Meer informatie

Use cases

Los het op met Splunk Observability

Cloud migratie

Behoud wendbaarheid en flexibiliteit om hoge prestaties te bereiken en uit te blinken in cloudomgevingen.

Applicatie modernisering

Versnel innovatie en krijg uitgebreid inzicht in applicatieprestaties om uitzonderlijke klantervaringen te bieden.

It modernisering

Handhaaf een hoge uptime van de IT-service terwijl je de operationele efficiëntie verbetert en waarschuwingsstormen vermindert.

Onderscheidende factoren

Waarom Splunk voor observability?

End-to-end zichtbaarheid in je gehele hybride landschap

Of het nu gaat om een traditionele on-premises applicatie of een cloud-native webapplicatie, Splunk is de enige oplossing die uitgebreide end-to-end zichtbaarheid en correlatie van problemen in jouw hele technologiestapel biedt.

Voorspel en detecteer problemen voordat ze gevolgen hebben voor klanten

Voorspel onbekende problemen en pak deze proactief aan zonder afhankelijk te zijn van door mensen gegenereerde waarschuwingen. AIOps is geïntegreerd, waardoor afwijkende wijzigingen snel kunnen worden gedetecteerd en geanalyseerd.

Directe troubleshooting die je vertelt waar je moet zoeken

Ontvang gerichte en AI-ondersteunde troubleshooting die zakelijke context biedt en suggesties doet voor de beste gebieden om te verkennen tijdens het onderzoeken van problemen.

Gerelateerde categorieën

Security

Moderniseer jouw beveiligingsactiviteiten en bescherm je bedrijf met gegevens, analyses, automatisering en end-to-end integraties.
/

Ontdek Security Oplossingen

Platform

Het uitbreidbare Splunk-gegevensplatform voor de hybride cloud zorgt voor uniforme beveiliging, full-stack-observeerbaarheid en grenzeloze aangepaste applicaties.

Ontdek Platform Oplossingen