Splunk

Evolane brengt het Splunk platform binnen handbereik van C-level personen, waardoor zij beslissingen kunnen nemen op basis van data. Het helpt monitoring-, IT- en beveiligingsteams om hun organisaties veilig, veerkrachtig en innovatief te maken. Dit doet het door analyses te faciliteren via een open, uitbreidbaar dataplatform. Gedeelde gegevens vanuit elke IT-omgeving binnen de organisatie worden zo samengebracht, waardoor alle teams in jouw bedrijf end-to-end zichtbaarheid verkrijgen. Data krijgen voortaan context en waarde, ter ondersteuning van elke interactie en elk bedrijfsproces.

Ontdek wat Splunk voor jouw organisatie kan betekenen. Contacteer ons nu!

Solution Partner

Globale technologie, lokale expertise

De intelligente monitoringoplossing van Splunk wordt ondersteund door Evolane’s ongeëvenaarde klantenservice, analyses en 24/7 monitoring. Als “man in the middle” zorgt Evolane voor een onafhankelijk inzicht in de prestaties en kwaliteit van je applicatielandschap. Onze oprichter Kristof Haeck werkte zijn hele loopbaan met monitoringoplossingen en volgde de evolutie van de monitoringbusiness op de voet. Door onze diepgaande samenwerking bij enkele vooruitdenkende klanten, merkten we bij Evolane dat Splunk een zeer volwassen en capabele technologieleverancier met een complete visie is. Evolane kiest alleen voor partners waarin ze gelooft en zo duurde het niet lang voordat Evolane een volledig erkende partner werd.

De opleiding en certificering van het volledige team van technische consultants en sales professionals volgde snel. Met meer dan 13 jaar monitoring ervaring met verschillende monitoring platformen, blijven onze technici regelmatig investeren in hun training. De Evolane Guardians hebben jarenlange ervaring op het gebied van engineering, ontwikkeling en beveiliging om verder te gaan dan de monitoring. Zo combineert Evolane de voordelen van een vertrouwde lokale partner met een toonaangevend wereldwijd technologiebedrijf.

Splunk Solution Partner

Splunk’s Producten & Oplossingen

Ontdek wat Splunk jou te bieden heeft

Platform

Het uitbreidbare Splunk-gegevensplatform voor de hybride cloud zorgt voor uniforme beveiliging, full-stack-observeerbaarheid en grenzeloze aangepaste applicaties.

Ontdek Splunk’s Patform Oplossingen

Security

Moderniseer jouw beveiligingsactiviteiten en bescherm jouw bedrijf met gegevens, analyses, automatisering en end-to-end integraties.

Ontdek Splunk’s Security Oplossingen

Observability

Ga van probleemdetectie naar resolutie met end-to-end zichtbaarheid in jouw infrastructuur, applicaties en digitale klantervaring.

Ontdek Splunk’s Observability Oplossingen

De kracht van data

Ontdek wat Splunk voor jouw organisatie kan betekenen

Waarneembaarheid

Een observability cloud omgeving gebaseerd op OpenTelemetry en AI-analyse, doorheen de volledige technologiestack. Bekijk hoe elke gebruiker je applicaties in realtime ervaart en hoe elke codewijziging je websiteprestaties beïnvloedt. Gebruik real-time streaminganalyses met hoge resolutie om potentiële problemen gemakkelijk te detecteren en de oorzaken ervan te identificeren, zelfs voor dat er zich onbeschikbaarheden voordoen. Er moet maar één keer geïnstrumenteerd worden om overal uit te rollen. Dankzij OpenTelemetry is geen vendor lock-in meer mogelijk.

IT Operations

AIOps-aangedreven infrastructuur-monitoring voor de multi-cloudomgeving, met voorspellende notificaties en automatisch herstel. Voorkom storingen en los problemen snel op. Visualiseer de servicestatus doorheen de hele technologiestack met behulp van KPI-gestuurde inzichten. Identificeer en reageer op prioritaire incidenten met behulp van voorspellende machine learning.

Beveiliging

Beveilig jouw transitie naar de cloud, bestrijd bedreigingen met bruikbare informatie en geavanceerde analyses op grote schaal. Centraliseer jouw beveiligingsgegevens in realtime, haal gegevens vanuit elke bron en organiseer een uitgebreide responsstrategie. Splunk biedt een holistisch beheer van beveiligingsincidenten in een multi-cloudomgeving.

Alles, overal, altijd

Ontgrendel de kracht van data om je organisatie te transformeren en te laten bloeien in het digitale tijdperk. Alles is mogelijk als je data naar elk aspect van de organisatie brengt!

Wat wij jou beloven

Ontluik het ware potentieel van jouw IT team 

Neem alle gegevens, op elke schaal, overal in je organisatie en zet deze om in bruikbare informatie om weloverwogen beslissingen te nemen. Splunk neemt alle gegevens, slaat ze op en analyseert ze.

De cloud wordt steeds complexer, dynamischer en sneller. Het gaat de capaciteit van het menselijk brein ver te boven. Inmiddels werken verouderde monitoringtools ook niet meer in de nieuwe enterprise-cloud. Splunk’s best-in-class machine learning-algoritmen analyseren en presenteren gegevens op zo’n manier dat ze eenvoudig kunnen worden gelezen en geïnterpreteerd. Zo kan jij eenvoudig zakelijke beslissingen nemen!