Splunk Infrastructure Monitoring

Splunk biedt real-time monitoring en probleemoplossing om optimale prestaties te bereiken en volledig inzicht te krijgen in je infrastructuur. Ongeacht of deze op locatie, in een hybride omgeving of in een multicloud-configuratie wordt geïmplementeerd.

Splunk Infrastructure Monitoring
Hoe het werkt

Visualiseer, detecteer en los problemen die zich voordoen snel op met precisie en nauwkeurigheid

Onmiddellijke visualisatie

Realiseer een snelle time-to-value met meer dan 250 cloudservice-integraties en kant-en-klare dashboards. Deze zijn klaar voor gebruik, waardoor een snelle en uitgebreide visualisatie van jouw volledige stack mogelijk is. Ervaar autodiscovery, analyse, groepering en verkenning van clouds, services en systemen binnen enkele minuten.

Gecentraliseerde, zakelijke controles

Krijg waardevolle inzichten en bewaak doelstellingen en indicatoren op serviceniveau in realtime om bedrijfskritische vragen te beantwoorden met contextuele informatie. Traceer aangepaste statistieken voor key performance indicators (KPI’s) en implementeer op tokens gebaseerde toegangs- en gebruikscontroles voor verbeterde monitoringmogelijkheden.

Realtime bruikbare waarschuwingen

Onderneem proactieve actie voordat de prestaties van de infrastructuur de ervaring van de eindgebruiker beïnvloeden. Detecteer en ontvang onmiddellijk nauwkeurige waarschuwingen op basis van dynamische drempels, meerdere voorwaarden en complexe regels. Zo kan je waarschuwingsstormen voorkomen en de gemiddelde tijd om te detecteren en om op te lossen aanzienlijk verkorten.

Schaal met vertrouwen

Los op efficiënte wijze problemen op in een groot aantal microservices. Je kan moeiteloos miljarden gebeurtenissen analyseren, zonder kritieke informatie over het hoofd te zien.

Ervaar de voordelen van metrics-aggregatie vóór opname. We elimineren ongebruikte metrische tijdreeksen om schaalbaarheid te verbeteren en bewakingskosten te minimaliseren. Hierdoor kan je je volledig richten op het prioriteren van toepassingsprestaties zonder afgeleid te worden door hoge bewakingskosten.

Functies

Bereik snelle inzichten, schaalbaarheid en geavanceerde analysemogelijkheden voor het monitoren van hybride infrastructuur.

Splunk Infrastructure Monitoring is een gespecialiseerd meetplatform, ontworpen om te voldoen aan de eisen van realtime cloudmonitoring op schaal.

Full-stack zichtbaarheid

Krijg een beter begrip van je hybride infrastructuur en microservices met naadloze correlatie. Hierdoor zijn in-context-inzichten en gerichte probleemoplossing mogelijk, zonder dat contextwisselingen nodig zijn.

Realtime streaming analyses

In tijdkritische situaties is streamingarchitectuur essentieel voor snelle opname, analyse en waarschuwingen binnen enkele seconden. Het maakt het combineren van statistieken en logboeken mogelijk voor real-time analyses, allemaal toegankelijk via één geïntegreerd dashboard.

Gecentraliseerd beheer

Schakel shift-left-monitoring in via programmeerbare API’s en monitor-as-code in CI/CD-processen. Deze aanpak zorgt voor transparantie en biedt bedrijfscontroles voor selfservice-implementatie. Op die manier worden teams in staat gesteld om monitoring vroeg in de ontwikkelinglevenscyclus op te nemen.

In-context probleemoplossing met logs

Maak gebruik van de kracht van real-time statistieken en logs in Splunk Platform, inclusief de reeds opgenomen, door te integreren met Log Observer Connect. Krijg dieper inzicht in jouw cloudomgeving en versnel de analyse van de hoofdoorzaak. Allemaal binnen een gecentraliseerde tool voor gestroomlijnde zichtbaarheid en probleemoplossing.

Instant op Kubernetes gebaseerde netwerkzichtbaarheid

Elimineer onzekerheid bij cloudnetwerkproblemen en lokaliseer moeiteloos de bron en impact van netwerkuitval. Hierdoor, kan je jouw Mean Time to Detect aanzienlijk verkorten en productie-uitvaltijd minimaliseren voor verbeterde operationele efficiëntie.

Geavanceerde Kubernetes monitoring

Verken en visualiseer moeiteloos Kubernetes-objecten, hun status en prestaties met geautomatiseerde ontdekking en aanpasbare dashboards en grafieken. Krijg direct inzicht in jouw Kubernetes-omgeving, zodat je de prestaties effectief kan monitoren en optimaliseren.