Splunk SOAR

(Security Orkestratie, Automatisatie en Respons)

Organiseer beveiligingsworkflows en automatiseer taken in enkele seconden om je SOC te versterken, slimmer te werken en sneller te reageren.

Splunk SOAR (Security Orkestratie, Automatisatie en Respons)
Hoe het werkt

Automatiseer zodat je kan innoveren

Ga van overweldigd naar in controle

Bevrijd beveiligingsanalisten van handmatige taken door deze te automatiseren. Zorg ervoor dat elke alert snel wordt behandeld en stel herhaalbare procedures in die de focus verleggen van reactieve maatregelen naar missiekritieke doelstellingen, om je bedrijf te beschermen.

Van 30 minuten tot 30 seconden

Verhoog je snelheid met Splunk SOAR en reageer snel op bedreigingen in slechts enkele seconden. Verkort de gemiddelde tijd om te reageren (MTTR) door beveiligingstaken en workflows te automatiseren in je hele reeks beveiligingstools.

‘Force multiply’ je team

Maximaliseer de efficiëntie en productiviteit door repetitieve taken, onderzoeken en reacties te orkestreren en te automatiseren. Bereik meer met jouw bestaande team, waardoor een team van drie net zo impactvol is als een team van tien.

End-to-end beveiligingsoperaties gemakkelijk gemaakt

Maak gebruik van de naadloze integratie van Splunk Enterprise Security en Splunk SOAR en combineer hun sterke punten om een intuïtief SecOps-platform te leveren. Gebruik dit krachtige platform om proactief zowel geavanceerde als opkomende bedreigingen proactief te voorkomen, te detecteren en erop te reageren.

Functies

Supercharged SOAR

Combineer infrastructuurorkestratie, playbook-automatisering, casemanagement en geïntegreerde bedreigingsinformatie om processen en tools naadloos te stroomlijnen.

Geautomatiseerde draaiboeken

Voer snel acties uit met beveiligings- en IT-tools, waardoor de tijd die nodig is van uren tot slechts enkele seconden wordt teruggebracht. Maak gebruik van de 100 kant-en-klare draaiboeken die standaard bij Splunk SOAR worden geleverd om je activiteiten een vliegende start te geven.

Uitgebreide case management

Maak gebruik van de ingebouwde functie voor incidentbeheer om goed gedefinieerde workflows op te zetten, operationele nauwkeurigheid te bevorderen en jouw procedures in herbruikbare sjablonen om te zetten.

App integraties

Splunk SOAR integreert naadloos met een enorm ecosysteem van meer dan 350 tools van derden en biedt ondersteuning voor meer dan 2.800 automatiseerbare acties. Verbind en coördineer moeiteloos ingewikkelde workflows binnen jouw team en diverse tools.

Doordrenkt met intelligentie

Blijf bedreigingen voor en neem weloverwogen beslissingen met behulp van ingebouwde informatie over bedreigingen en inzichten van ons SURGe-onderzoeksteam voor cyberbeveiliging. Profiteer van waardevolle kennis om je beveiligingshouding te verbeteren.

Eenvoudige, schaalbare security automatisering

Beheer complexe workflows snel door eenvoudige beveiligingstaken te automatiseren. Maak draaiboeken met behulp van een visuele en intuïtieve bewerkingsinterface, waardoor coderen niet meer nodig is.

Flexibele uitrolmogelijkheden

Splunk SOAR biedt ondersteuning voor cloud-, on-premises of hybride implementaties, zodat je deze kan implementeren op de manier die het beste past bij de behoeften van je organisatie.