Splunk Cloud Platform

Werk efficiënt met je gegevens met behulp van een veelzijdige en betaalbare gegevensplatformservice waarmee je jouw gegevens kunt doorzoeken, analyseren, visualiseren en actie kunt ondernemen.

Splunk Cloud Platform
Hoe het werkt

Zet data om in antwoorden met Splunk as a service

Snelle, flexibele en schaalbare ‘service excellence’

Met Splunk Cloud Platform kan je binnen twee dagen live gaan. Hun team van experts zorgt voor jouw IT-back-end, waardoor je de vrijheid hebt om je te concentreren op jouw data-analyse. Bovendien kan hun platform worden geschaald om aan je analysebehoeften te voldoen.

Beveiliging en betrouwbaarheid om aan jouw data vereisten te voldoen

Gebruik al jouw gegevens terwijl je voldoet aan branchespecifieke privacy- en compliancevoorschriften met het door Splunk gecertificeerde platform.

Krachtige, geïntegreerde streaming, zoeken en machine learning

Maak gebruik van de nieuwste functies voor streaming en machine learning om elk type gegevens in realtime te doorzoeken, analyseren en erop te reageren, vanaf de edge en daarbuiten, om proactief problemen te identificeren en op te lossen.

Voorspelbare prijzen die aansluiten bij de waarde

Pas je eenvoudig aan aan veranderende gegevensvereisten met prijzen die transparant zijn en afgestemd op jouw gebruik, waardoor je direct inzicht krijgt in gebruiksstatistieken en toch betaalbaar blijft.

Functies

De flexibele data platform service voor al jouw behoeften

Krijg een uniforme tool met geavanceerde mogelijkheden om al je evoluerende gebruiksscenario’s eenvoudig aan te pakken.

Machine learning en AI

Verhoog je beveiliging en bedrijfsresultaten door gebruik te maken van intelligentie op machineniveau om incidenten te voorspellen en te voorkomen, in plaats van er simpelweg op te reageren.

Collaboratieve tools

Krijg toegang tot en werk samen met de mobiele, tv- en augmented reality-functies van Splunk, waar je ook bent.

Data streaming

Verzamel, verwerk en distribueer gegevens in realtime naar Splunk en andere bestemmingen in slechts enkele milliseconden met onze krachtige streamverwerkingsmogelijkheden.

Gebundeld zoeken

Activeer en correleer zoekopdrachten in jouw diverse data-ecosysteem, inclusief on-premises en externe winkels, om organisatiebreed te analyseren.

Schaalbare index

Verzamel en neem terabytes aan gegevens op uit duizenden bronnen en meer, zonder beperkingen.

Krachtige dashboards

Breng moeiteloos ingewikkelde gegevensverhalen over met onze gebruiksvriendelijke interface voor het maken van dashboards.