Splunk Cloud Platform

Werk efficiënt met uw gegevens met behulp van een veelzijdige en betaalbare gegevensplatformservice waarmee u uw gegevens kunt doorzoeken, analyseren, visualiseren en actie kunt ondernemen.

Splunk Cloud Platform
Hoe het werkt

Zet data om in antwoorden met Splunk as a service

Snelle, flexibele en schaalbare ‘service excellence’

Met Splunk Cloud Platform kun je binnen twee dagen live gaan. Hun team van experts zorgt voor uw IT-backend, waardoor u de vrijheid heeft om u te concentreren op uw data-analyse. Bovendien kan hun platform worden geschaald om aan uw analysebehoeften te voldoen.

Beveiliging en betrouwbaarheid om aan uw data vereisten te voldoen

Gebruik al uw gegevens terwijl u voldoet aan branchespecifieke privacy- en compliancevoorschriften met het door Splunks gecertificeerde platform.

Krachtige, geïntegreerde streaming, zoeken en machine learning

Maak gebruik van de nieuwste functies voor streaming en machine learning om elk type gegevens in realtime te doorzoeken, analyseren en erop te reageren, vanaf de edge en daarbuiten, om proactief problemen te identificeren en op te lossen.

Voorspelbare prijzen die aansluiten bij de waarde

Pas u eenvoudig aan veranderende gegevensvereisten aan met prijzen die transparant zijn en afgestemd op uw gebruik, waardoor u direct inzicht krijgt in gebruiksstatistieken en toch betaalbaar blijft.

Functies

De flexibele data platform service voor al uw behoeften

Krijg een uniforme tool met geavanceerde mogelijkheden om al uw evoluerende gebruiksscenario’s eenvoudig aan te pakken.

Machine learning en AI

Verhoog uw beveiliging en bedrijfsresultaten door gebruik te maken van intelligentie op machineniveau om incidenten te voorspellen en te voorkomen, in plaats van er simpelweg op te reageren.

Collaboratieve tools

Krijg toegang tot en werk samen met de mobiele, tv- en augmented reality-functies van Splunk, waar u ook bent.

Data streaming

Verzamel, verwerk en distribueer gegevens in realtime naar Splunk en andere bestemmingen in slechts enkele milliseconden met onze krachtige streamverwerkingsmogelijkheden.

Gebundeld zoeken

Activeer en correleer zoekopdrachten in uw diverse data-ecosysteem, inclusief on-premises en externe winkels, om organisatiebreed te analyseren.

Schaalbare index

Verzamel en neem terabytes aan gegevens op uit duizenden bronnen en meer, zonder beperkingen.

Krachtige dashboards

Breng moeiteloos ingewikkelde gegevensverhalen over met onze gebruiksvriendelijke interface voor het maken van dashboards.