Splunk Incident Intelligence

Los sneller problemen op met een uniforme reactie op incidenten met Splunk Incident Intelligence.

Splunk Incident Intelligence
Hoe Splunk Incident Intelligence werkt

Breng orde in de on-call chaos

Verenig de reactie op incidenten

Maak naadloze samenwerking mogelijk via geïntegreerde ChatOps en automatische ticketing met ITSM-tools, en zorg er tegelijkertijd voor dat teams proactieve meldingen ontvangen over de status van incidenten.

Los incidenten sneller op

Stel uw team in staat om de ‘mean time to resolve’ (MTTR) te minimaliseren en problemen aan te pakken voordat ze gevolgen hebben voor klanten. Splunk Incident Intelligence maakt gebruik van gerichte probleemoplossing, het brengt gerelateerde incidenten aan het licht en doet aanbevelingen voor hulpverleners.

Stroomlijn on-call

Stroomlijn wachtdienst planning, routering, escalaties en meldingen om eenvoudig het juiste personeel te identificeren en uw workflow te versnellen.

Functies

Uniforme reactie op incidenten

Ontwikkel een uniforme reactie op incidenten en verminder de ongeplande downtime.

Integraal incidentbeheer

Laat uw on-call teams uitrusten met een uniforme console die uitgebreide gegevens over de hele stack biedt, zodat ze snel incidenten kunnen oplossen.

Gerichte troubleshooting

Ervaar intuïtieve en gerichte probleemoplossing die nauwkeurig de oorzaak, timing en impact van problemen identificeert, waardoor het niet meer nodig is om tussen meerdere tools te schakelen.

Alert voorbeeld

Krijg vertrouwen in uw implementaties door beleidsregels bij te werken en bijbehorende waarschuwingen vooraf te bekijken, zodat u volledige zichtbaarheid en controle heeft over wat u verzendt.

Incident details

Krijg moeiteloos toegang tot gedetailleerde informatie over incidenten en verkrijg waardevolle inzichten via uitgebreide waarschuwingsstatistieken.

Geïntegreerde ChatOps

Blijf naadloos gebruikmaken van de favoriete ChatOps tools van uw team door ze te integreren met populaire platforms zoals Slack en Microsoft Teams.

Mobile-first on-call ervaring

Stel on-call teams in staat om flexibel te kunnen werken vanaf elke locatie, met uitgebreid situationeel bewustzijn binnen handbereik.