Splunk RUM (Real User Monitoring)

Bereik end-to-end zichtbaarheid om gemakkelijk problemen te identificeren die van invloed zijn op klanten, variërend van webbrowsers en native mobiele apps tot back-end-services.

Splunk RUM (Real User Monitoring)
Hoe het werkt

Krijg een diepere web- en mobiele context voor een betere klantervaring

Koppel problemen sneller aan elkaar

Maak gebruik van oneindige kardinaliteit en uitgebreide transactieanalyse om problemen in ingewikkelde gedistribueerde systemen snel te isoleren en te correleren.

AI-gestuurde probleemoplossing

Identificeer de meest impactvolle problemen die van invloed zijn op jouw klanten, webpagina’s en mobiele apps. AI-gestuurde probleemoplossing maakt gebruik van uitgebreide gegevens en analyses op bedrijfsniveau om aanbevelingen te doen voor het prioriteren van probleemoplossing.

Isoleer latentie en fouten

Identificeer moeiteloos latentie, fouten en prestatieproblemen in verband met elke codewijziging en implementatie. Meet de impact van inhoud, afbeeldingen en afhankelijkheden van derden op de ervaring van jouw klanten.

Verbeter de vitale functies van het web

Meet en verbeter de klantervaring door essentiële web vitaliteit te gebruiken als maatstaf voor het laden van pagina’s, interactiviteit en visuele stabiliteit.

Functies

Krijg uitgebreide inzichten in jouw web- en mobiele ervaring door volledige transactieanalyse.

Identificeer moeiteloos gebruikersgerelateerde problemen in je hele stack, inclusief webbrowsers, native mobiele apps en back-end-services.

End-to-end zichtbaarheid

Accelerate mean time to resolution (MTTR) door gebruik te maken van volledig getrouwe gegevens die zijn verzameld van webbrowsers naar backend-services, naadloos samengevoegd met behulp van het gestandaardiseerde OpenTelemetry-framework.

Hoge cardinaliteit

Correleer op efficiënte wijze problemen en versnel de identificatie van de hoofdoorzaak in ingewikkelde gedistribueerde systemen en afhankelijkheden.

Diepe zichtbaarheid voor Android en iOS

Leg automatisch essentiële clientkenmerken, app-levenscyclusgebeurtenissen, netwerkverzoeken, fouten en app-crashes vast voor native mobiele applicaties.

Framework-agnostische instrumentatie

Instrumenteer moeiteloos zowel applicaties met meerdere pagina’s als applicaties met één pagina om transacties vast te leggen en routewijzigingen in verschillende frameworks bij te houden.

Volledige analyse van gebruikerssessies

Volg en meet de impact op klanten voor elke resource, afbeelding, routewijziging en API-aanroep met uitgebreid inzicht in alle gebruikerssessies.