Splunk Synthetic Monitoring

Neem een proactieve benadering om prestatieproblemen in gebruikersstromen, zakelijke transacties en API’s te identificeren en op te lossen om verbeterde digitale ervaringen te bieden.

Splunk Synthetic Monitoring
Hoe het werkt

Controleer de prestaties van bijna 50 wereldwijde locaties

Vind en repareer, sneller

Versnel de detectie, communicatie en oplossing van problemen op webpagina’s en API’s. Maak gebruik van end-to-end testen om prestatieproblemen proactief te identificeren en aan te pakken voordat ze gevolgen hebben voor klanten.

Visualiseer jouw klantervaring

Evalueer de impact van nieuwe code of versies op jouw klantervaring door filmstroken en videoweergave te gebruiken. Optimaliseer de snelheid van het leveren van visuele inhoud, verbeter de paginastabiliteit en verbeter de interactiviteit om de implementatie van superieure digitale ervaringen te garanderen.

Optimaliseer de webprestaties

Meet en verbeter de prestaties gedurende het hele gebruikerstraject. Gebruik benchmarks zoals essentiële webvitaliteit en Google Lighthouse-scores, samen met aanbevelingen voor analyse van prestatie defecten, om moeiteloos de meest impactvolle problemen te identificeren die van invloed zijn op jouw klanten.

Volg en rapporteer SLO’s en SLA’s

Meet en rapporteer moeiteloos service overeenkomsten en doelstellingen met betrekking tot uptime en prestaties. Vergelijk de prestaties van jouw site met de belangrijkste concurrenten of industriestandaarden voor inzichtelijke benchmarking.

Functies

Splunk Synthetic Monitoring is de beste synthetische monitoring in zijn klasse

Vind, fix en voorkom problemen met webprestaties die jouw klanten beïnvloeden.

Uptime en performance tracking en rapportage

Meet, rapporteer en creëer moeiteloos dashboards met Service Level Agreements (SLA’s) voor beschikbaarheid en prestaties, samen met een uitgebreide geschiedenis van waarschuwingen.

Verbeterde gebruikers journeys

Test en verbeter de pagina snelheid en functionaliteit voor alle paginabronnen, API’s en afhankelijkheden van derden gedurende je hele gebruikerstraject.

Geautomatiseerde prestaties binnen dev pipelines

Bepaal automatisch de geslaagd/afgekeurde build status op basis van prestatiebudgetten binnen je continue integratie/continue leveringspijplijnen.

Filmstrips, screenshots, opgenomen schermweergave

Zie precies hoe eindgebruikers jouw site het op internet en mobiel ervaren.

300+ optimalisatie aanbevelingen

Maak gebruik van begeleide, stapsgewijze prestatieaanbevelingen om defecten aan te pakken en de gebruikerservaring tijdens het hele klanttraject te verbeteren.

Competitieve benchmarking

Geef prioriteit aan verbeteringen door de prestaties van jouw site te vergelijken met die van concurrenten en industriestandaarden.